| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
oZmE Нов потребител

Регистриран на: 18 Юли 2010 Мнения: 5 Местожителство: Централните Гробища
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 15:35 Заглавие: Преинсталиране на OS на Nokia E71 |
|
|
Здравейте, потърсих из форума някаква тема за преинсталиране на софтуера на Nokia E71 но не открих такава, затова реших да напиша тази.
Понеже телефонът ми е препълнен с всякакви простотийки.. искам да му преинсталирам ОS и да форматирам Memmory-картата и паметта на телефона (имам си USB кабел) но незнам как става това, може ли някой да ми помогне? едно голямо БЛАГОДАРИЯ предварително  _________________ No More Sorrow |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
berberov52 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 20:52 Заглавие: |
|
|
Влизаш в сайта на фирмата и теглиш софтуера за ъпдейт  |
|
|
 |
oZmE Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 21:24 Заглавие: |
|
|
Ами до сега не съм се занимавал с телфони и изобщо си нямам на представа за коя фирма говориш.. за по лесна комуникация.. мога да дам скайп ако искаш......
Не се отговаря с този бутон _________________ No More Sorrow |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2010 15:39 Заглавие: |
|
|
| oZmE написа: | | ......... нямам на представа за коя фирма говориш.. |
Телефона ти да не е маркa Респром. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
oZmE Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 12:30 Заглавие: |
|
|
Еми.. от къде да знам бе човек.. аз питам ако може да се дадът някакви линкове или да ми се обясни къде да вляза и какво да направя.. както написах по горе не съм изобщо в час с тези неща. _________________ No More Sorrow |
|
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 13:00 Заглавие: |
|
|
| Виж сега, щом си толкова бос в тези неща ще си спестиш много главоболия, време и умрял телефон ако посетиш някой колега. И на мен като ми се пукне гума не си я лепя сам /не че няма да мога/ а ходя на гумаджия! |
|
|
 |
oZmE Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 13:17 Заглавие: |
|
|
Ами там е проблема, нямам приятел който да ми направи нещата които искам а ако отида в някой сервиз или нещо такова.. ще ми искат пари.. то по добре да си стои така от колкото да дам толкова пари.. _________________ No More Sorrow |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 13:28 Заглавие: re: |
|
|
А ако ще седи така защо не ми го подариш. Аз няма да ти го направя без пари -поне ти ми го подари като не ти трябва?
Нали не мислиш да го използваш повече? Проблем? |
|
|
 |
oZmE Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 15:01 Заглавие: Re: re: |
|
|
| Todorov написа: | А ако ще седи така защо не ми го подариш. Аз няма да ти го направя без пари -поне ти ми го подари като не ти трябва?
Нали не мислиш да го използваш повече? Проблем? |
Ами ти явно не си разбрал, аз исползвам този телефон.. а ти ако няма д ами го направиш без пари не пиши безмислени постове! ако ти го подаравам ще ти го подаря за 300-400лв. и никъде не съм написал че няма да го използвам! вземи мисли малко преди да пишеш. _________________ No More Sorrow |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 15:21 Заглавие: |
|
|
Айде стига толкоз си си лял простотията и неграмотните писания.А за неспазване на модераторска забележка получаваш и официално предупреждение.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|