|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mobi Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 16:52 Заглавие: MultiSIM Pro, MagicSIM, Green2 card, MegaSIM |
|
|
| От къде може да се купи? На каква цена? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 18:36 Заглавие: Re: MultiSIM Pro, MagicSIM, Green2 card, MegaSIM |
|
|
| mobi написа: | | От къде може да се купи? На каква цена? |
zdravey ako tezi programi ti vırsat rabota moga da ti gi pratya.
chip cat
chipcat23
cardwriter1.87 sas taya az rabotya problemi nyama
simskan 20
pcbnet. |
|
|
 |
mobi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 10:07 Заглавие: |
|
|
Да не искаш да кажеш, че cardwriter1.87 може да пише върху карта на М-тел или Глобул? Много ме заинтригува.
Всъщност питах за т.н. "празни карти" на които може да се въведат данни за няколко номера.
Благодаря |
|
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 11:17 Заглавие: |
|
|
| mobi написа: | Да не искаш да кажеш, че cardwriter1.87 може да пише върху карта на М-тел или Глобул? Много ме заинтригува.
Всъщност питах за т.н. "празни карти" на които може да се въведат данни за няколко номера.
Благодаря | Mobi sıs simskan a na edna karta mojelo da se vıvedat nyakolko nomera tuka v turtsiya gi pravyat na sıshtata karta.za m-tel ı globul a neznam. i za prazni karti izpolzvat fun kartite i drugi. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|