|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 16:55 Заглавие: |
|
|
Изпитвам силни съмнения по отношение на това до колко ще върши работа, но нали е за лев.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 17:54 Заглавие: |
|
|
| И аз се съмнявам, ама собственичката е пенсионерка и трябваше да е максимално изтънена цената. Та затова и взех такова ДУ. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 18:05 Заглавие: |
|
|
И от кое си спестил?
От нервите като ти висне след време да и обясниш как да си настрои телевизора?
От времето което ще загубиш ти или някой друг в последствие?
От това, че ще натисне някой бутон без да иска и ще го превключи на друго устройство или пак без да иска ще смени кода?
...
... |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2010 2:34 Заглавие: |
|
|
По принцип си прав. Ама ако и бях поръчал като за нейния телевизор, примерно цената щеше да е минимум 10 лв.+разходи за куриер, още 7-8лв.=17-18лв., само за ДУ. А те пенсиите като чуят за цена над 5лв. и се почват едни скандали "ама ти, що толкоз пари ми искаш за едно просто ДУ, па второ, трето и т.н. "
Та така, от тази гледна точка.
Между другото RC, имам и конкретен въпрос към теб, относно едно ДУ за мой телевизор,но ще те питам на лични, че да я приключваме вече тая тема, а ?
С най голямо уважение, и лека вечер. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|