|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Quantum Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2010 20:51 Заглавие: Re: Продавам плотер Watanabe WX4675 |
|
|
| Quantum написа: | | в напълно работещо състояние, | следва да се чете "реагира на бутони" или по друг начин. Питам, защото при "странен интерфейс", едва ли е включван да чертае нещо.
Имам принципен интерес, ама ще се оставя да бъда убеждаван. Иначе, за някаква символична цена мога да си проведа и автотренинг. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2010 21:07 Заглавие: |
|
|
Да, това имах в предвид, като казах в работещо състояние. Реагира на бутоните, всичко се движи по всички оси. Проблеми с механиката няма.
Осносно странния интерфейс, не съм се занимавал да го съживявам, но предполагам, че няма да е прекалено сложно да му бъде написана програмка и да му се измисли някакъв адаптер на от неговата си комуникация към RS-232 примерно.
Плотера съм го донесъл от Швеция, прибрах го от университета, в който учих там. Беше за изхвърляне, но не защото не работи а вероятно защото е старичък. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 11:13 Заглавие: |
|
|
Като решиш, че ти е почти за подаряване преди изхвърляне, пиши едно ЛС. Ако някой иска да го купи за пари, по-сериозни от десетина петнайсе лева, негов е.
Вариантът с писане на програмка, разучаване на интерфейс и т.н. е малко състоятелен в какъвто и да е аспект.
Програмистите са племе учено, и по този повод, се явява задължително да станат богати, много богати ... с програмизъм. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
AZ:) Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 11:27 Заглавие: |
|
|
Предвид това, че е бил изхвърлен и най-вероятно има защо, плюс "странния" интерфейс, съм склонен и аз да се наредя на опашката след Vaklin с едни двадесетина лева, които бих дал.
Пазарлъците на ЛС |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 13:16 Заглавие: |
|
|
| В отговор мога да кажа, че най-вероятно нищо му няма и не са го изхвърлили поради повреда, а поради това, че е остарял за тяхното ниво. Там се изхвърлят такива неща, които понякога тук в магазините все още не могат да се намерят, на всичкото отгоре и работят. Мога да сваля от цената най-много 10-20 лева. Та вътре има траф само за 15-20 лева, да не говоря, че ако дам целия плотер за старо желязо (което никога няма да направя) както то е сега 0.40лв/кг ще взема 8 лева. В никакъв случай не мога да го дам за 20 лева. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|