Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Стабилизирано 12 волта захранване за монтаж на шина.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Jet
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 22, 2010 14:32    Заглавие: Стабилизирано 12 волта захранване за монтаж на шина. Отговорете с цитат

С риск темата да замине в кошчето, пускам въпрос към колегите, дали някой е виждал по магазините стабилизирано 12V захранване, с 1-2А изходен ток, предвидено за монтаж на шина, или за монтаж в новите табла.
Ако модераторите я преценят като нередна, нека я правят каквото искат, но ако някой от колегите е пазарувал, или е виждал подобно захранване, моля нека напише в темата от къде мога да си купя такова.
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Чет Юли 22, 2010 14:45    Заглавие: Re: Стабилизирано 12 волта захранване за монтаж на шина. Отговорете с цитат

Аз съм монтирал такова до колкото си спомням някакво китайско... НО ме усукаха 80лв. По добрия варянт според мен - Стандартен адаптер или само платката му.Продават такива кутиики за монтаж на шина. В mario.bg ги има и си го правиш както си искаш.. Ама се обади, че сега гледам на сайта ги няма ... дали не е спрял да ги продава или просто на сайта не са обявени ( което е по вероятното ) .
Jet
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 22, 2010 14:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ти. Прегледах сайта им:

MDR-20-12 Импулсно захранване 20W 12V/1,67A - 66.00 лв.

При такава цена определено е по-добре външен стабилизиран адаптер. В Конрад със сигурност има нещо по-евтино, но идеята ми беше да направя нещата красиви и прегледни при монтажа. Мразя висящи жици, и до 20-тина лева нямаше да се замисля особено.
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Чет Юли 22, 2010 15:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми обади се там и виж дали има само кутииката. Преди съм 101% сигурен, че имаше.. И от някъде едно адаптерче 12В/1А малко свободно време и си ти.
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Юли 22, 2010 15:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Провери и тук за цена http://www.relpol.bg/strony_en/index_en.html
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети