| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 18:02 Заглавие: Дръжкофон JVC не иска да чете MP3 |
|
|
| Здравейте, колеги. Дойде ми едно дръжкофонче JVC - модела ще го дам утре ако трябва, защото е в сервиза. Не искаше да чете никакви дискове. Отворих го, огледах го, мерих веригите на лентовия кабел към куплунзите, почистих му добре оптиката и започна да чете без проблеми нормални CDта. Като му сложа MP3 дискове мъчи се да прочете нещо, но изведнъж спира и No Disk. Оптиката му е SF-P101N на SANYO. До сега не ми се е случвал подобен проблем. Има ли възможност, това да е от оптиката. Според клиента си е четяло MP3, но като е спряло да чете е трябвало 20 пъти да го пусне на ново и на ново за да прочете. Въпроса ми е това дали е от оптиката. Вижда ми се че малко слабо свети, но окото може и да ме лъже. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 19:09 Заглавие: |
|
|
| То на оптиката и е все едно какво ще чете .wav или .mp3. Собственика наясно ли е 100%, какви формати дискове е пускал, докато току е "захапвало"? |
|
|
 |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 21:31 Заглавие: |
|
|
| Ами казва, че е чело MP3 преди това. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 5:43 Заглавие: |
|
|
| Дай модела А и един тъп въпрос на него пишели някъде МР3 по корпуса на дръжкофона щото на клиент не се вярва много много |
|
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 8:16 Заглавие: |
|
|
| И мен много ме съмнява тази работа.Обикновено, машинките подържащи различен от wav формата изкарват не "no CD" , а нещо от сорта "неразпознат/неподържан формат". Освен това на горният капак на повечето пише MP3-player, но модела ще си каже... |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 8:31 Заглавие: |
|
|
| petromaniq66 написа: | | ..... изкарват не "no CD" . |
Изкарват,изкарват.При условие ,че тук дисплея е 4 разряда как да ти напишат BED DISC или DO YOU WANT DRINK A BEER? _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и.
Последната промяна е направена от bai_tishan на Пет Юли 23, 2010 8:45; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 8:45 Заглавие: |
|
|
Модела е JVC RC-EZ35. Никъде по него не пише MP3.
Edit: ей сега влизам в сервиза сложих му MP3 диск и от първия път го прочете. Май ще трябва да сменя оптиката. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 9:35 Заглавие: |
|
|
Или шпиндел мотора. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|