| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 9:23 Заглавие: |
|
|
Може би темата трябва да се отцепи с ново наименование -Добрата кръчма ,лошата кръчма.
А иначе гледах някакъв репортаж от Сеул в който беше показано някаква кръчма в която масите бяха тъчскриин дисплеи и манджите се виждаха и като кликнеш върху манджата и тя идваше по едно като транспортна лента .Добре ама на мен това повече ми мяза като хранилка за кокошки а не кръчма. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 9:53 Заглавие: |
|
|
| Edesign написа: | | ...бутоните са зигбии.... | Прости ми невежеството, но какво означава тази дума - зигбии? |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 10:13 Заглавие: |
|
|
http://en.wikipedia.org/wiki/ZigBee_specification
Ако ние си не помогнем, човек дето ежедневно се занимава с програмизъм ли ще ти??? _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 10:19 Заглавие: |
|
|
| Edesign написа: |
Офертата не важи за:
- квартална кръчма с по-малко от 2 сервитьори;
- посетителите са редовни всеки ден и по час;
- поръчките им са едни и същи;
- сервитьора е запознат с цялата биография на посетителите си;
и т.н........................................................
|
Нека допуснем, че нормалните хора обичат да вечерят точно в такива кръчми. Да обядват също. За останалите, горещо препоръчвам да изгледат внимателно филма Food Inc. Страшно поучителен е. Има го по торентите...
И да се върна на голямата кръчма. Естествено, че би ме радвало да виждам една сервитьорка от няколко години. Тя да си знае, че бакшишът е стотинките до цяло левче. Да знае в колко идвам. Да знае на коя маса предпочитам да седя и тактично масата да е опразнена десетина минути преди обичайния ми час на идване. Да зне какво ям и как го ям. Да знае какво пия и как го пия. Аз си знам колко ще е сметката накрая. И, естествено, един звънец на масата за да не ми смита докато се храня ще е ОК. Даже, хубаво е кръчмата да е на стаи с по 2 или 3 маси. Си се знаем кои сме...  _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 10:28 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | http://en.wikipedia.org/wiki/ZigBee_specification
... | А казано на прост врачански е...?  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 10:29 Заглавие: |
|
|
Еееее ... прекаляваш ... Учете езици, момчета. Та са пенджуро за вънка. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 13:13 Заглавие: |
|
|
Абе с английския горе-долу се справям, ама тук си иска да поназнайваш и други езици - за програмиране, а ми е минало времето за тях...  |
|
|
 |
|