Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Re:

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SpeedKing
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Юли 24, 2010 11:08    Заглавие: Re: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Като пуснеш още една тема неоформена съгласно правилника на раздела ще посетиш бан-листата.

Какво няма в темата ? Rolling Eyes Ако е заради цената , просто не знам колко струва подобно устоиство! Аз прочетохправилата за тема , и не виждам какво друго съм пропуснал ! Ако има нещо друго поправи ме !
Не мога да разбера защо ви е такова отношението , аз се опитавам да помогна , вместо да го държа в гаража с години .... по-добре да послужи на някой , все пак това е целата на тия форуми !

Продавам Осцилоскоп MINI A-5

Осцилоскопа е нов , неизползван.
220V 50Hz
Намира се в София.
Цена:Предложете вие , не съм запознат със стойноста му ...
За контакти:
GSM: 0885 792 317 - Иво

Кажи къде ми е грешката вместо взаймно да си губим времето !

Very Happy

На ЛС и изтрий темата , тва го умееш добре Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 24, 2010 11:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде стига толкоз.А за това последното
SpeedKing написа:
На ЛС и изтрий темата , тва го умееш добре

получаваш направление към бан-листата.А и отделно посещението в бан-листата си го беше заработил още снощи,когато най-нагло бълваше тема след тема с надеждата че ще ми писне да ги трия. Twisted Evil А и отделно си беше предупреден.
Какво не и е наред си пише в стикнатите теми в раздел "Купува-Продава".И понеже чукча не чете стикнати теми е сложено и в заглавието им.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети