|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SpeedKing Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2010 11:08 Заглавие: Re: |
|
|
| Bojilov написа: | | Като пуснеш още една тема неоформена съгласно правилника на раздела ще посетиш бан-листата. |
Какво няма в темата ? Ако е заради цената , просто не знам колко струва подобно устоиство! Аз прочетохправилата за тема , и не виждам какво друго съм пропуснал ! Ако има нещо друго поправи ме !
Не мога да разбера защо ви е такова отношението , аз се опитавам да помогна , вместо да го държа в гаража с години .... по-добре да послужи на някой , все пак това е целата на тия форуми !
Продавам Осцилоскоп MINI A-5
Осцилоскопа е нов , неизползван.
220V 50Hz
Намира се в София.
Цена:Предложете вие , не съм запознат със стойноста му ...
За контакти:
GSM: 0885 792 317 - Иво
Кажи къде ми е грешката вместо взаймно да си губим времето !
На ЛС и изтрий темата , тва го умееш добре  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2010 11:52 Заглавие: |
|
|
Айде стига толкоз.А за това последното
| SpeedKing написа: | | На ЛС и изтрий темата , тва го умееш добре |
получаваш направление към бан-листата.А и отделно посещението в бан-листата си го беше заработил още снощи,когато най-нагло бълваше тема след тема с надеждата че ще ми писне да ги трия. А и отделно си беше предупреден.
Какво не и е наред си пише в стикнатите теми в раздел "Купува-Продава".И понеже чукча не чете стикнати теми е сложено и в заглавието им. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|