| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
urgan Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2010 22:11 Заглавие: Проблем с фритюрник тефал версалио |
|
|
Здравейте на всички, имам един проблем с един фритюрник ето този http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09035728
До снощо работеше идеално днес вечерта го пускам лампичката си свети но по едно време разбирам че не награвя съдът. Четох тук по форума че имало термолегулатор който горял. Някой има ли идея къде е проблема. Погледнах отдолу но невидях нещо нередно.
Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
higsound Нов потребител

Регистриран на: 28 Яну 2009 Мнения: 30 Местожителство: КАРЛОВО skype GARH.LTD
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2010 16:42 Заглавие: фритюрник тефал |
|
|
Наистина не съм прочел правилно извинявам се за неумишления спам
Последната промяна е направена от higsound на Нед Юли 25, 2010 19:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2010 17:06 Заглавие: Re: Проблем с фритюрник тефал версалио |
|
|
| urgan написа: | | днес вечерта го пускам лампичката си свети н |
Не четеш добре higsound или просто така ,да пишем _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2010 22:03 Заглавие: |
|
|
| Нагревателя е прекъснал най-вероятно. |
|
|
 |
urgan Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 26, 2010 12:43 Заглавие: |
|
|
Благодаря все пак че пишете въпреки че темата е преместена тук.
Не е нагревателя, той е на самия съд вграден. Когато съдът не е сложен на основата на фритюрника лампата не би трябвало да свети, а сега свети постоянно независимо дали съм сложил съдът или не. Като оборудване отдолу има термореле и още нещо което незнам какво е. Представлява нещо с биметална пластина и на гърба му е отбелязано 206 С. Термобушон не видях никъде да има. Довечера ще замеря къде има напрежение и къде няма. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 26, 2010 12:47 Заглавие: |
|
|
| urgan написа: | | Благодаря все пак че пишете въпреки че темата е преместена тук. |
Демек им благодариш за това че съвсем умишлено нарушават правилата на форума.Ама и ти не си малко нагъл де.
А раздела е за друго.Което "друго" ти очевидно нямаш намерение да направиш-така че катинар.
P.S.И ако обичаш да не ми пълниш ЛС с подобни неща-
| urgan написа: | | Къде да си пусна темата за да няма такива глупости да си трием темите и да ги заключваме. Не се заяждам просто питам. А темата я бях пуснал в раздел ремонт на битова техника, какво небеше както трябва че да се мести в кошчето? |
Какво не и е наред на темата си пише,ако беше благоволил да прочетеш правилата на форума.А за това червенкото получаваш и официално предупреждение. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|