Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Намокрен телефон

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Milet0
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 25, 2010 15:02    Заглавие: Намокрен телефон Отговорете с цитат

Заляха ми телефона с алкохол, изсуших го, но след около 1 час спряха да работят някой от бутоните на клавиатурата, отворих го и цяла вече стоя така,на сутринта го включих 2-3 бутона се бяха оправили, но останалите все още не работят... Кажете някакви съвети какво да направя, че да се оправи. Знам, че трябва да го занеса на специалист за поправка на GSM-ми, но днес е неделя и ще рябва да чакам до утре, а телефона ми е нужен...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Юли 25, 2010 17:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Извади му батерията и не го пускай повече,особено ако е залят с бира,мартини или нещо от сорта.Водка,уиски,ракийка ще бъдат преглътнати по-лесно Wink

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети