|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
outlaw87 Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2010 11:18 Заглавие: |
|
|
| А я кажи как замина този кондензатор? Удар ли? |
|
|
 |
outlaw87 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 14:54 Заглавие: |
|
|
| Кутията на компютъра не е цвете за мирисане и с винче не можеше стабилно да се захване pci-е картата към кутията както примерно са хванати други у-ва на pci. Вчера бях при един познат и той смени кондензатора и сложи уж друг 12V, но каза, че не е нанофарадов и ме посъветва направо да продавам картата, но картата не е лоша, а и не искам да продавам нещо, което не е изрядно. Работил съм в софийски фирми за електронни компоненти и ако трябва ще ми бутнат рамо за някоя част, която не може да се намери лесно или пък за поръчка на някакъв елемент от чужбина, който струва стотинки и за обикновен клиент може би не биха поръчали. В момента картата работи, но не съм пускал никакво видео, освен две 3gp-та през Quicktime. Ще ми се просто да си намеря същия кондензатор и да се сложи той. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|