|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 22:55 Заглавие: |
|
|
| glizan написа: | | ......... че направата на радиоуправление (дори и от най-големите ентусиасти) не може да се доближи и на 50% по качества и функционалност от купените управления ..... |
Аз мисля че не трябва да се влияеш от подобни мнения,защото това не е вярно!Много хора в този форум се занимават с разработка и производство на всякаква електроника,и могат да кажат че функционалноста на дадена апаратура е важно нещо,и трябва да се осмисли преди да се пристъпи към изработка,за да се получи устройство удобно,практично,икономично,задоволително като размери,с достатъчен обхват,и не на последно място правилно подбрани,изпълнени,и разположени средства за управление ,с две думи искам да кажа че всичко е в твоите ръце! Разгледай това http://lytnev.newmail.ru/ мисля че ще ти е полезно,успех! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|