| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
momito Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 11:26 Заглавие: Beko, Neo ili Crown |
|
|
предстои ми да обзаведем няколко апартамента и сме се насочили към тези три марки заради цената!! Дали можете да ми помогнете за избора - отнася се въпроса за цялостно оборудване:
вградена фурна, вграден абсорбатор, вградени плочи, свободностояща пералня, хладилник с фризер и 32" телевизори
Какви са плюсовете и минусите на фирмите!
Благодаря предварително за отделеното време!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 11:34 Заглавие: |
|
|
Ако мислиш да дадеш конкретни модели уреди към които сте се насочили-могат да ти се дадат плюсове и минуси.В този си вид както е сега, темата е повече от бесмислена... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 11:44 Заглавие: |
|
|
momito, Beko е производител на такава техника.
Останалите две марки Neo и Crown са търговски марки.
Т.е. под тези марки може да се крие уред произведен от същото Beko, а може и да е от някой китайски "гараж", при това не от най-добрите.
Както вече са ти казали без да има конкретни неща за обсъждане - темата няма да ти помогне с нищо.
Да не говорим, че хора и вкусове - разни. |
|
|
 |
momito Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 11:51 Заглавие: |
|
|
Ок разбирам просто не съм се спрял на точни модели просто ме интересуваше мнения за марките!!
Ще се спра на беко и това е!!
Благодаря ви! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 11:55 Заглавие: |
|
|
| momito написа: | | просто ме интересуваше мнения за марките!! |
Не може да има общо мнение за дадена марка и няма как да има. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 13:51 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: |
Не може да има общо мнение за дадена марка и няма как да има. |
Но от опит след като си купих 3 неща на съответните марки --> Бягай от тях като дявол от тамян защото след макс 3 години ще преобзавеждаш апартамента..................
Не случайно цените са ниски и примамливи............................ _________________ www.epd.hit.bg - хоби и професионална електроника |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 17:02 Заглавие: |
|
|
Пак се говори пообщому и наизуст.И от въпросните 3 марки има свестни неща,като качество има и пълни кенефи.Което междувпрочем важи и за далеч по-титулувани фирми от въпросните.
А "свестни","свестни"-колко да са свестни при положение че над 90% от съвременната техника се прави познай къде...Въобще не бъди сигурен че ако това което си беше купил преди 3 години беше на някоя марка с гърмко и прехвалено име сега нямаше пак да си в стартова позиция и уредите да са покрай гюма... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|