| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
valentinos_87 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2010 19:17 Заглавие: Behringer DJX 750 замазва звука |
|
|
Здравейте имам тракъв пулт но не изкарва хубав звук,в смисъл свири си добре но баса му е слаб и като се усили пове4е започва да криви звука!Мисълта ми е дали може нещо да се смени по него (Побългари както се казва),за по добро качество на звука!Мерси предварително!
Пиши грамотно |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2010 19:38 Заглавие: |
|
|
| Много неща могат да се направят по всеки пулт, но преди това трябва да се констатира какъв е проблема. Това което ти пишеш е субективна оценка, а за по-точен анализ е необходимо да разполагаш със по-специални уреди за измерване на параметрите на аудиоапаратура. Разполагаш ли с такава, и смяташ ли се за достатъчно способен за съответния ремонт? Ако е така -пиши, и ще мислим заедно. Ако не- носи го в специализиран сервиз. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2010 23:24 Заглавие: Behringer |
|
|
| Ако можеш да помогнеш ще съм много благодарен!Незнам какво трябва да се смени за да извади по-добър звук изобщо ако е възможно! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2010 23:41 Заглавие: Re: Behringer |
|
|
За начало опиши каква е постановката ...
-какъв е усилвателя?
-какви са колоните?
-какъв е източника на сигнал (CD/PC и т.н.)
-марки / модели на компонентите
-кога го прави само като е намален / само като е усилен / винаги? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Авг 05, 2010 9:33 Заглавие: |
|
|
Усилвателя ми е ACOM-Американски 2X400
Колоните са ми OBERTON S152B-по 450 вата
Сигнала го подавам от Player Pioneer CDJ 100
Пулта ри работи но проблема е че не може да изкара дълбокия бас и като се усили повече,пак си свири но неможе да се усили да има хубав бас!
Пробвах с пулт Pioneer и звукът и баса бяха перфектни,колоните щяха да се разкъртат!
Проблема е в самия пулт,можеби самите параметри са му по-слаби и затова да не вади бас! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Авг 05, 2010 12:46 Заглавие: |
|
|
Има едно "понятие" дали пулта си пасва с колоните както и с микрофона примерно. И по точно корекциите на пулта. Явно за пореден път марката се доказва какъв кенеф е. За да го "подобряваш" няма да е зле първо схема да си намериш. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Авг 05, 2010 12:54 Заглавие: |
|
|
| Да прав си,моя кабел на микрофона го преправях штото беше много чувствителен,и сдруг кабел нищто нестава.На едно участие ми донесоха безжичен микрофон,беше намален докрай и няма да ти казвам каква микрофония беше!И с нов кабел от магазина пак входа е адски чувствителен,преправяха ми и този кабел!А знаеш ли случайно от къде мога да изровя някоя схема и какво вероятно би трябвало да се смени за да се пооправи малко! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|