| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 10:48 Заглавие: |
|
|
| Не, според мен |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 11:26 Заглавие: |
|
|
| коце написа: | Колеги,от схемите които ми изпратихте се вижда,че оригиналния процесор е LG8434-03A а в момента телевизора работи с LG 8434-03B.Данеби тази разлика в буквите да е причината да не се управлява от пулта на ДУ  |
В менюто има ли таймер в реално време ?Да пусне и спре телевизора в определен час , а не след определено време ? _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коце Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 11:34 Заглавие: |
|
|
NOEL немога да ти кажа защото телевизора в момента не е при мен а е в другият ми сервиз.За съжаление там нямат интернет и до четвъртък да събера необходимите наща за него и да започна да го работя. _________________ Костадин |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 11:55 Заглавие: |
|
|
Опитай следното: Ако в менюто няма таймер в реално време , тоест включване и изключване след определено време то тогава трябва да реагира на Филипсовия протокол. Ако има в реално време тоест настройва се реалния час и може да включи и изключи телевизора в точно определен час тогава пробвай с IR7199 или 1174 на Global .Не мога да кажа точно кой PILOT или CONEL. RC може да каже кой е . Двата модела се различават само по таймера.Иначе външен вид , дистанционно всичко е едно и също. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коце Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 12:05 Заглавие: |
|
|
ОК ще пробвам каквото ми препоръча  _________________ Костадин |
|