| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2010 3:30 Заглавие: PS ONE SCPH-7502 |
|
|
Окъсил е един чип SMD-48 pin със следните надписи по него: SONY A2106R 851 FP4V . Не можах да намеря инфо за него. Товареше 5-те волта и след прекъсване на пистата до чипа, захранването се нормализира. Сега , както и преди, няма картина. Мисля, е видео DAC-а, но по схемата дават да е някакво BH7240AKV-E2. Освен ако няма разновидности при изпълнението, или да е някакъв заместител ?
Изобщо не ми се занимаваше с него, ама го подариха на сихковеца, и той дава зор да му го оправя. Пък и има сложен чип да чете и компютърни дискове, та така.
Ако някой може нега да помага с инфо за чипа или ако има такъв чип да казва какви пари го дава.
Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 12:27 Заглавие: |
|
|
| Не е памет, а RGB to ntsc/pal digital signal encoder. Или с други думи си е точно видео ЦАП-а плюс кодер. А този номер: SONY A2106R 851 FP4V е някакъв парт номер. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2010 2:45 Заглавие: |
|
|
Прав си колега. Само че е енкодер.
Колегата Бай Тишан ми е пратил чип, само дето вчера не можах да отида да си го получа. Дне обаче ще ида и да видим какво ще стане. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2010 22:15 Заглавие: |
|
|
Докладвам , какво стана. Получих чипа но понеже нямам духалка, се наложи да го занеса при познат, който има. Но тъй като той си има негова работа, доста се позабави със смяната. Днес си го взех, вече със сменен чип. Оказа се, че има прекъснали и 2 дроселчета, ама докато разбера за тях ми се ... мамата.
В крайна сметка вече работи и синковеца много му се кефи.
Ако някой знае от къде да му изтегля игри да казва, моля. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 8:29 Заглавие: |
|
|
То игри колкото щеш-ама чип имаш ли сложен  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 10:21 Заглавие: |
|
|
| Има, имаааа. Още в първия пост казах, че има чип. То иначе нямаше да го правя. |
|
|
 |
|