|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sms Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 7:45 Заглавие: |
|
|
Бирата се е доказала в годините мисля че няма спор.
А това което пием сега и си мислим че е бира -е друга бира.
Откакто големите вериги изкупиха целенасочено бирените фабрики в цяла Европа всики се оплакват. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 16:58 Заглавие: |
|
|
slav4o.com,
Ти заеби да е 5 процента всичката. Има една, на стекчета, пак по 500 грама парчето, иии не знам що има в нея, ама като опънеш 2-3 и си на седмото небе /по липса на осмо /. А пък, ако решиш юнашки да "изтрезняваш" сутрин с нея - жална ти майка!... Със спирт ли я "третират", с кво ли, и колко са и градусите - не знам, ама един път се пробвах, и след третата установих, че това е наистина грешен подход!...  _________________ ................................................................
Не можеш два пъти да нагазиш в една и
съща река!... |
|
|
 |
sms Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 17:08 Заглавие: |
|
|
Преди бирата издържаше максимум седмица и то в хладилник, след това на парцали и в мивката.
Сега е друго, на един празник сме забравили една загорка, намерих я точно на същия празник само че след 1 година.
Познай развалена ли беше! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 17:15 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | ...Иначе аз имам спомен че бирата едно време пишеше ... |
Бъркаш процентите.
Има различни - обемни и алкохолни. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 17:22 Заглавие: |
|
|
Ония 10 - 12% са сухото вещество (екстракт), а алкохолът обикновено е 4,5 - 5%.
Сега видях на една "дзън" - алкохол 5%, екстракт 11,4% - написани са и двете. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 17:30 Заглавие: |
|
|
| Именно - сухото са т.н. обемни %. |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2010 11:48 Заглавие: |
|
|
| sms написа: | | Преди бирата издържаше максимум седмица и то в хладилник, след това на парцали и в мивката. |
Ако искаш такава, потърси си "жива бира", но знай, че трайността и е броени дни. Останалата бира се прави от вода, спирт и аромати.
И като съм се включил в темата - на мен ми допада Столично тъмно (само наливното). Другите тъмни бири не ми харесват, а на бутилираното Столично тъмно вкусът е различен от този на наливното. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2010 19:26 Заглавие: |
|
|
то трябва да я направят като сиропите на прах, само че да е бира, купуваш си едно такова, едно патронче за машинката за CO2, дестилирана вода, и медицински спирт и си готов  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2010 12:25 Заглавие: |
|
|
Преди малко за първи път опитах Almus на Ломскопиво. Много ми хареса.. доста плътен вкус . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|