|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stanio76 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2010 12:52 Заглавие: Продавам комплект Linksys WRT160N + USB адаптор WUSB600N |
|
|
Комплектът включва:
- WRT160N - хардуерна версия 3 с чипсет на броадком;
- WUSB600N - компактен двубандов адаптер, който поддържа b,g,n и а стандарти;
- захранване-импулсно;
- етернет кабел;
- USB кабел със стойка за адаптора;
- 2 CD с софтуер и програми + инструкции;
- преходник за нашите контакти;
- оригинална опаковка.
Нещата са купени от Англия. Работят нормално (в момента ги ползвам), като имат следните забележки - рутерът има драскотини по горната черна повърхност (на първата снимка); захранването е шибаното импулсно захранване на Линксис, което не може да осигури необходимия пусков ток. За да стартира рутерът, първо включвам захранването в контакта и тогава буксата в рутера. След това работи нормално докато ЕVN спрат тока. С идването на тока процедурата трябва да се повтори. Със трансформатоно захранване от WRT54GL няма такъв проблем.
Снимки:
http://prikachi.com/images/271/2409271G.jpg
http://prikachi.com/images/274/2409274b.jpg
Цена-80 лв.
Район-Бургас.
За страната с Еконт за сметка на купувача и опция провери/тествай преди да платиш.
За връзка-ЛС или [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2010 20:30 Заглавие: |
|
|
Имам абсолютно същия рутер, никакъв проблем с стандатрното захранване нямам.
Който го вземе на далавера е голяма, аз съм го купувал моя за 170лв, така че хайде народе на далаверата. |
|
|
 |
stanio76 Нов потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|