Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Nokia N95-1 -Проблем с GPS-a

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kableman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Авг 09, 2010 18:59    Заглавие: Nokia N95-1 -Проблем с GPS-a Отговорете с цитат

Моля за помощ и насоки от знаещите,и специалистите тук в този форум!Телефона е внесен от Испания и е кодиран към Водафон.Във Варна ми го разкодираха и ми сложиха GPS Garmin.Всичко на телефона си работи но не мога да накарам GPS-a да тръгне с карта на Глобул.С Вивателска си тръгва без проблем, намира си спътниците и всичко е ОК. Изпращаха ми насройки от Глобул автоматични, един път втори път, запаметявах ги давах рестарт но не иска и това си е . Накрая ми ги въведоха ръчно в офис на Глобул (така ми казаха от оператор 1.2.3) но уви пак не исак да тръгне.Да сменям оператора ли?Честно казано замислям се вече сериозно!?Още веднъж моля помогнете! С уважение :Митко.
milenjs
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Котел

МнениеПуснато на: Пон Авг 09, 2010 21:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз ако съм ще се замисля да си купя истинска навигация Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети