| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
KUM4o Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 0:55 Заглавие: Sony GT20 изкарване на AUX вход. |
|
|
Имам в колата CD Sony GT20 ,то обаче може да възпроизвежда музика само от дискове.Стана ми интересно може ли да се изкара AUX вход ,за да мога да пускам музика да речем от мп3.Разглобих CD-то да видя как са нещата вътре и видях нещо ,което ме кара да мисля ,че може би ще стане това ,което искам.
Ето на тази снимка съм показал какво имам в предвид.
Та въпроса ми е има ли някой правил това нещо и дали ако запоя женски жак за двата канала и пусна мп3-ка ще тръгне или това не е достатъчно? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 7:18 Заглавие: .. |
|
|
| Това че е оставено място за чинчове за AUX на това шаси не означава че като ги запоиш и ще проработи . Дъното си е базово и сигурно се правят десетина модела под различна номерация и някой я поддържа тази функция . Ако проследиш пистите , сигурно ще стигнеш до липсващ чип който да ти разрешава тази "екстра". |
|
|
 |
KUM4o Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 8:47 Заглавие: |
|
|
| Проследих пистите ,да наистина си прав ,че някой неща липсват.По-пътя на пистите липсват 2 резистора по един за всеки канал и по един кондензатор ,а след това пистите влизат в чип. |
|
|
 |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 10:01 Заглавие: |
|
|
| Даже и да възтановиш елементите до чипа не трябва ли от копчетата на панела да има превключване на функция AUX, за да превключи на възпроизвеждане от този вход |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 10:46 Заглавие: .. |
|
|
| Тоя модел няма отделен бутон AUX , на модели на която я има тая функция се запуска от бутона SOURCE . А на модела за който пита ,няма да действа , защото не е софтуерно заложено в проца. |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 14:11 Заглавие: |
|
|
| Може само да му изкара чинчове за усилвател. Правил съм го многократно. Иначе за вход наистина не става-не е заложено софтуерно. |
|
|
 |
|