|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
music_maniak Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2010 15:38 Заглавие: Разпродажба на аудио техника |
|
|
Здравеите колеги, ето че доиде време да се освободим от една доста добра аудио система. Започваме със:
1.Поръчков обертон 18 инча с 2 намотки по 4 ома и всяка една по 350 вата . Уникален говорител не само като качество а и като мощ. Баса е свирил не повече от месец и на практика е нов , но е взет лятото миналата година, не е свирил много защото, когато той бе взет колата не беше готова.
АУДИО СИСТЕМ Ф2-500 НЕ СЕ ПРОДАВАААА !!!!!!!!!
2.Кондензаторът е немско производство на фирма A.I.V, 2 фарада е ,с цветен волтметър, двете скоби за захващане и всичко както си му е реда. Държа да кажа че съм първи собственик и е закупен чисто нов от Австрия, няма никакви забележки по него.
3.18ка ЛАМАР позната на всички марка говорителя не е от най - добрите изпълнения но си свири добре само е изпробван на 8 ома и 180 вата . Самият бас работи на 8 ома и според мене не е повече от 200 вата идеален е за домашен бокс .
4.Имам и домашен усилвател със сараунд колони, който също продавам .Тъндър е води се 5,1 . Аз лично го ползвам с 3те съраунд колони и един двунамотков буфер пайнер тцв 306 двц и свири уникално за марката си.Продават се ампа с 3те съраунд колони както и касата за буфер(но без буфера) . Има си и дистанционно и антена за радиото и всичко , но просто не го използвам защото има по - силен.За предпочитане е мераклиите за него да имат възможност да доидат да им покажа на какво е способен и тогава да се пазариме .Усилвателчето е единственото нещо с лек дефект, а именно отзад едното винче на единия + се е прецакало , но това по никакъв начин не пречи на работата на системката, за съжаление още нямам снинки на колонките , но в най - скоро време ще се постарая да направя.
5.2х12 ламар двунамоткови 2х8 ома ( сини са ) може с каса за тях , а може и без нея.
1,Цена на обертона 270 лева с каса 370
2,Цена на 18ката 70 лева с каса 170
3,Цена на кондензатора 120 лева
4,Цена на ампа с колоните и касата ~без баса~ 180 лева
5,Цена на 12ките ламар 30 лева за брой 2та с касата 50 лева
6,Каса за 10ка бас облицована самоделка 40 лева
Склонен съм и за бартери , но само за неща с марката ХЕРЦ, ПАЙНЕР, КИКЕР, ДЛС, ЕМИНЕНС и ОБЕРТОН, също така за хубав фотоапарат КАНОН или хубав телефон подходящ за жена, като всичко става разбира се с доплащане както от моя така и от ваша страна.
http://www.album.bg/muzikalniqt
Всички неща могат да се видят във ВРАЦА казвам се Ники телефон 0888123235 или скайп MUSIC_MANIAK19. Пазарлъци и такива неща само и единствено на ЛС не съсипваите темата моля ви |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
music_maniak Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2010 19:38 Заглавие: |
|
|
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|