| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 17:39 Заглавие: |
|
|
ми със 6 импулсни захранвания от по 400W и си готов и трябва да са с обща изходна мощност 2.2 KW минимум за да не ти гръмнат и 4-те импулсни наведнъж или сложи защита (за 2KW ще ти е малко трудно:-) _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 17:59 Заглавие: |
|
|
Това май е закъсняла първоаприлска шегичка  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 22:23 Заглавие: |
|
|
Ае ко се ебавате с момчето бее Той не е виновен че има богато въображение.Сигурно нощеска кат си ляга си представя как отваря прозореца на втория етаж и: "А,колона " при земетресение може се спусне по нея,тоо са видяло че немой я захрани Сорка пич ама богато се посмяхме,викам да се изтрие тоя целия пост,а кво ше кажете  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 22:27 Заглавие: |
|
|
Обърни се към АЕЦ Козлодуй може пък да ти помогнат,кой знае  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 9:29 Заглавие: |
|
|
защо мислите че ви бъзика момчето ве какво толкова 2кв.
нали не мислите че е незвъзможно аз му вярвам само в технополиса имаше едно стъпало 800вата дето може и мост ~2kw какво му е невероятното просто има и по запалени
и защо ви се струва че 2х2кв ще натоварят кой знае колко мрежата
22 ампера не кой знае какво и то напълана мощност това са един бойлер и една печка лъч
иначе ако това стъпало найстина го имаш човек нащракай го малко зада видим за какво става дума сега толкова телефони цифрови апарати ако си от варна аз ще ти го снимам  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 12:36 Заглавие: |
|
|
И като решиш да си стоплиш манджата на печката и ти заминава бушона ако е 25А
С по-яки бушончета и по-дебел джоб си решаваш проблема _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 17:30 Заглавие: |
|
|
НЧУ 3.26 коня
Може да са използва за стадион. Аз съм виждал усилвателна уредба 1000 вата (10 блока по 10 вата) снимана във списане радио телевизия електроника ама си беше цял шкаф. Абе някой беше писал във форума че на времето изпробвали във Япония сградите за сеизмоустойчивост със 1000 вата. Абе неска една вектра със як бас пак беше паркирала точно под стаята в училище и пода вибрираше леко не ми се вярва да е била дори 200 вата.... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 17:37 Заглавие: |
|
|
Уууу какво е това училище бре
Тва да не е къщичката на някое от трите прасенца  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 18:14 Заглавие: |
|
|
Бахти Вектрата тва дето тряя да е с 200в да тресе паркета тука в моя град някви микробуси се разхождат с бас каси малиий Не са много мощни но поне баса е яко плътен и някак мек.Все пак е бус и багажник голям Искам и аз такааа  |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 20:31 Заглавие: |
|
|
е те тия имат готини маркови басове в изчислени каси и като ти пуснат 20 хц колкото и да слабо веднага се събира трълпа пък и тия говорители да доста чувствително по над 96 дб
много обичам тоя звук _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
|