| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zlmitkov Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2010 5:56 Заглавие: Вибрационна помпа |
|
|
| Имам една вибрационна помпа която я използвам от около 15 години какъв модел е не мога нищо да разчета на табелата понеже всичко се е изтъркало. Проблема и е в намотките та изкам да попитам дали може да се пренавие понеже намотките са навити и са вкарани в капака и е напълнено с някаква смола. Има ли някакъв начин да се отремонтира или не подлежи на ремонт. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Deliya Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2010 8:29 Заглавие: Помпа |
|
|
Трябва да се нагрее до висока температура докато смолата започне да се напуква или да изтича. Да се изчисти колкото може от смолата и да се извади сърцевината с намотките. И всичко това се прави до като тялото е горещо. Работи се с ръкавици. След това се броят навивките, ако не се знаят, и се пренавива. По рано съм се занимавал с такива пренавивания. Има нови такива помпи цената на които е колкото ремонта на старата. _________________ Няма невъзможни работи, има много трудни работи. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2010 15:20 Заглавие: |
|
|
| Ако беше написал откъде си, щеше да е по-лесно. Например - за района на Варна знам кой може да я направи. |
|
|
 |
5kan Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2010 12:45 Заглавие: |
|
|
и в Плевен има много добър майстор на такива помпи - досега 2 ми е оправял и "пеят"  |
|
|
 |
Zlmitkov Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2010 4:35 Заглавие: |
|
|
| От град Кърджали съм. |
|