Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Трябва ми съвет, моля помогнете

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
besnia3
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2010 13:12    Заглавие: Трябва ми съвет, моля помогнете Отговорете с цитат

Здравеите казвам се Ники и ми трябва савет. Въпроса е много прост но и аз съм прост и немога да си помогна сам. Rolling Eyes
Значи закупих си уредба самсунг но колоните липсваха - дадоха ми само главната част и буфера които си е с нея. Оригиналните колони също са имали басс а този отделния е само за газария. Оригиналните колони са имали вграден филтар и за това изхода от уредбата са само Л и Р но са само по двоики.
Закупих си и колони самсунг но те са с средни и баси отделно. Свързах ги на едно само за да ги пробвам и уредбата е достатъчно мощтна за да свири с тях. Проблема е че искам да разделя баса за да не ми свири като радиоточката на баба ми. Ето малко инфо
Колоните са 2 всяка от тях има басс 80вата на 6ома и средни 60вата на 4ома.
Уредбата е с изходи за дясна и лява и всеки от тях има по 150вата на 6ома
1 Щом уредбата ги захранва (при положение че като ги свържа на едно стават 10ома) и свирят добре мога ли да сложа филтър?
2 Знам че трябва пасивен филтър и съм излислил как и каде да го сложа но незнам какъв?
3 Разгледах много форуми и всеки казва как се правят филтри и че е лесно но аз нито имам поялник нито опит с това и искам да си купя готов филтър и само да си го свържа но какъв?
4 Видях всякакви филтри дори си писах с админа на тпетров саита но и тои не ми каза кои филтар да купя?
5 Моля някои да ми каже кои да закупя или да ми обясни ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ВАТОВЕТЕ И ОМОВЕТЕ ЗА ФИЛТЪРА???- защото в саита на петров има такива на които пише за каква колона са а на други не пише...
6 Мога ли да си купя ето този примерно http://www.tpetrov.com/search.php?prod=TON+%D0%A4%D0%98%D0%9B%D0%A2%D0%AA%D0%A0+SH621-2
и как да разбера тои за каква колона е и ще ми върши ли работа?
На този не пише за какво работи но на този http://www.tpetrov.com/search.php?prod=TON+%D0%A4%D0%98%D0%9B%D0%A2%D0%AA%D0%A0+CR208-8A
пише 100вата на 8ома но не пише общо ли е това или по отделно за средните и басите и ще стане ли за моето положение?
Ето ви и една снимка как е свързано в момента и е с страшна сила но искам филтър че говорителите за средните ще излетят от бас Shocked
МОЛЯ ПРОСТО МИ КАЖЕТЕ КОИ ФИЛТЪР ДА СИ ЗАКУПЯ!
http://prototype-kill.hit.bg/eto_primer.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети