| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 11:29 Заглавие: |
|
|
| radotin написа: | | отбелязах че на моя телевизор го има фабрично като дефект ЧАО. |
Има специализирани сервизи с различен статут(не и тапицерски) за целта, а не да твърдиш глупости . ЧАО ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radotin Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 11:36 Заглавие: |
|
|
Сега вече ще си изпрося бан,но искам да питам някой модератор каква глупост съм написал и защо никой не се намесва при такова явно присмиване и обида от страна на потребителя emoome.
Като съм дърводелец(бивш)нямам ли право да пиша в този форум.
Модерирано от RC
Това, че си редактира профила е похвално.
Поне сега не изглежда толкова нелепо за претенциите които имаш.
Да поприключим разправията, а
За решението на проблема, може да погледнеш в един друг форум.
Да се надяваме, че отчета ще се появи и тук .
Това по повод на заключенията ти.
То и тук е вече споменато:
| pamporov написа: | | Тази сутрин набърже си върнах старото ТХО, и се оказа че дефекта не се проявява с него.... |
|
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 11:46 Заглавие: |
|
|
С нищо не съм те обидил!!
Просто бих искал за телевизорите да пишат тв. техници! За останалите има други раздели и форуми  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 12:15 Заглавие: |
|
|
Само да вметна че този раздел е професионален (въпреки че напоследък все повече по нищо не му личи)-
| Цитат: | | Форум "РЕМОНТИ НА БИТОВА ЕЛЕКТРОНИКА" за колегите от сервизния бранш |
и писането на подобна подвеждаща и неверна информация определено не е желателно.Няма такъв телевизор,който да дава по този начин и това да се счете за нормално за модела.Ако ще и "Рубин-714Д" да е той.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 12:19 Заглавие: |
|
|
@ radotin - с риск и аз да си изпрося бан - не си най- нов във форума - не знам защо не си наясно с "недосегаемия" статут на някои потребители - в случая emoome (дано не съм направил правописна грешка) и се извинявам за off topic-a  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 12:22 Заглавие: |
|
|
ivankrivodol, Дано да правиш рАзлика между образУвателни и правописни грешки . Поста ти няма абсолютно никаква работа тук  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 12:55 Заглавие: |
|
|
ivankrivodol,когато се хвърлят подобни обвинения публично е хубаво и да се аргументират. С какво и къде е нарушил правилата на форума потребителя Емооме и не е бил наказан,баннат,порицан,предупреден и т.н.
Ако говорим за "недосегаеми" то ти по-прилягаш за тоя епитет-
в момента си в нарушение на една камара правила-
- да не се поставят текстове в подписа които съдържат критика и опит за конфронтация с други участници.
| Цитат: | | за дърводелци с предимство! |
- да не се обсъжда дейността на модераторите.Още по-малко публично,още по-малко в дискусия,чиято тематика няма нищо общо с това.
- да не говоря че оная вечер когато бяхте тръгнали да се правите "седянката" в тая тема трябваше да ви подбера всичките за 3 дена към бан-листата,а не само Ваклин,но понеже останалите двама участници ви беше за сефте подобен безсмислен флууд из сериозните раздели-ви се размина.
Та кои са "досегаемите" и кои са "недосегаемите" всеки може сам да си прецени.
И въобще-кво ви става-слънце ли ви напече или просто си нямате друга работа,та го водите целия тоз дебат,предизвикан буквално от нищото Някой се изказал абсолютно "ни в клин ни в ръкав" в професионален раздел въз основа на собствените си наблюдения над телевизора си вкъщи и получил критика.Ами нещо нормално, бих казал. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 18:08 Заглавие: |
|
|
Аз също се възмущавам от поведението на emoome , от доста време е на всяко " гърне мерудия " . Ако погледните последните ми постове ще видите че се е заяждаше и с мен . Спрях да пиша за да не му доставям това удоволствие а има и една приказка за която всички се сещате. Виждам дребнавите му забележки и към другите колеги .
PS emoome няма смисъл да ми отговаряш просто се замисли малко и успокой топката Левски вчера би. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 19:21 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | | от доста време е на всяко " гърне мерудия " |
Тук всеки(стига да е достатъчно технически грамотен) може да пише из тематичните раздели където и колкото му е приятно.Ограничения няма.И аз пиша в почти всяка тема(стига да знам и да мога да помогна).Като гледам май съм първи или втори по брой постове сигурно-та и аз ли съм "на всяка манджа мерудия"
| plamen petrov написа: | | Ако погледните последните ми постове ще видите че се е заяждаше и с мен . |
Аз поне не виждам къде е станало това. От браузването на постовете ти попаднах натази тема в която ти е направена забележка за следния едносричен високоумен пост-
| plamen petrov написа: | | синичкото |
Вервай ми,този твой пост е изключително полезен и богат на информация.И пак ми вервай че този ти пост,който целия е цитиран по-горе е бил изключително полезен за пусналия темата, шъ знайш
| plamen petrov написа: | | Виждам дребнавите му забележки и към другите колеги . |
Ако имаше повече хора които да правят забележки,когато темите не са оформени съгласно правилата или когато се плещят глупости-то този форум щеше да е далеч по-подреден.И хората като тебе щяха да са по-малко,дето им се коригират темите и се предупреждават най-учтиво(включително и на скайпа...ама до едно време )-за което за благодарност и когато им се прати впоследствие някоя тема в коша рипат като ощипани госпожици.
| plamen petrov написа: | | успокой топката Левски вчера би. |
Откъде тръгнахме и до къде стигнахме.От телевизора на Пампоров,та устроихме на човека "другарски съд",та и до Левски и ЦСКАто...
Ами кат ша е другарски съд да изкарам везните като Темида и да се намеся и аз-
На потребителя "дето много се заяжда"-дължим примерно тази тема-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=58789&topicshow=Дефекти%20показани%20със%20снимки ,която считам за една от най-полезните тук.Вие тримата колко поста имате в енциклопедията-да ловя ли баса че общо сбора им е нула
На "потребителя дето много се заяжда" и Митачи дължим най-големите обеми документация във файлообменника А вие, господа тримцата, колко сте качили-да ловя ли бас че цифрата пак е нула
Човек може да съди някой,когато е поне на неговото ниво.И може да съди поведението на някой във сайта,едва тогава когато е допринесъл толкова за сайта, колкото този когото съди.А вие тримата и на куп да ви събера-пак имате доста да наваксвате.Като дойде това време-обадете ми се-ще я отключа темата.
До тогава-кантинар.И без това Пампоров отдавна си поправи телевизора. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 19:48 Заглавие: |
|
|
Да добавя - управляващият форума ще се запознае с нужния цитат където му е мястото. Това не сме модераторите, още повече визираният персонално, а АДМИНИСТРАТОРА. Така че radotin вече е в "оня списък".
Напомням на останалите, че персонални разборки няма да се допускат. Ако някой негодува от нещо лично - P.M. до модератор с нужния линк и цитат. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|