| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 29, 2010 15:38 Заглавие: |
|
|
Я първо дай линк към доставчика и тарифата да видя за колко пари е. Защото цените на гарантирания интернет са съвсем други. И по какъв начин влизат в компютъра ти? През LAN карта с теоретично 100 Mbit? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 29, 2010 16:43 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Защото цените на гарантирания интернет са съвсем други | не съм споменавал цена за тези 150Мбит/с и въпроса ми не е свързан с цената на този трафик , а какво се разбира в общия случай гарантирана скорост /трафик / от клиента до ... къде ...?????
| Цитат: | | И по какъв начин влизат в компютъра ти? През LAN карта с теоретично 100 Mbit? | не влиза в компютъра ми ,посреща я съответно устройство с теоритични 1000Мбит/с - става въпрос за корпоративен Интернет . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Авг 29, 2010 19:03 Заглавие: |
|
|
Ми вземи и спомени цени, оферта и условия, защото темата е вече на втора страница. И като е корпоративен към кои региони те интересува. То абсолютна гарантираност няма, но би трябвало да се заинтересуваш от резервираност. Оптика ли е, що ли е? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 29, 2010 19:44 Заглавие: |
|
|
| Techmaniac написа: | а какво се разбира в общия случай гарантирана скорост /трафик / от клиента до ... къде ...?????
|
До цялата интернет мрежа.Гарантираният трафик означава ,че във всеки един момент получаваш това което си платил.Демек канала по който получаваш информацията.Голяма грешка е да се мери с тези спиид тестове ,защото се връзваш към някакъв съврвър ,канала ти е усигурен,обаче съврвъра ти пуска ниска скорост и ти какво си казваш...
Ето тук е показано простичко как е структурирана мрежата цък _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 29, 2010 19:45 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Ми вземи и спомени цени, оферта и условия, защото темата е вече на втора страница. И като е корпоративен към кои региони те интересува | "не ме интересува друго освен " какво се разбира в общия случай под гарантирана скорост /трафик / от клиента до ... къде ...????? " 150 МБит и повече свързаност до ISP / оптика / са факт . Въпроса е съвсем ясен и във всеки пост го повтарям /вече и на 2 ра страница
pepi_voinishki1957 - благодаря ,вече ми стана ясно . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Авг 29, 2010 22:06 Заглавие: |
|
|
Я па глупости. Всеки доставчик си купува регионална свързаност примерно към различни части на Европа, америката, Азия или където му е тясно. Я да видим тоя който ти гарантира еднаква свъзраност към България, Европа, Австралия, Нова Зеландия, примерно Перу и нейде Монголия или държави от централна африка. Просто свързаността към такива екзотични направления е примерно 1/10 от на основните. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 29, 2010 22:21 Заглавие: |
|
|
Филипов,без да имам претенции за големи познания към материята ама сигурен ли си в това дето си написал. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Авг 29, 2010 22:43 Заглавие: |
|
|
Точно затова написах към къде 150мб... щото както каза Филипов неможе да или по скоро не, че неможе ами е адски скъпо да има примерно 150бг както и 150 външен.. А вече дали 1към10 или друго.. според зависи от офертата. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 0:37 Заглавие: |
|
|
Кой какво гарантира е предмет на съответни договори и пари естествено.
Който не вярва поне за оценка може да си пусне speedtest.net - естествено основните европейски направления като Франкфурт, Париж, Лондон и някои от източното USA ще са в пъти по-добра свързаност спрямо някои до другия край на света.
Имам различни доставчици и знам за какво става дума. Има и недокументирани хитринки като недекларирано орязване на P2P трафик. Или примерно задръжка 20-30 сек за сработване на шейпъра. Малките неща като отваряне на страници и тестовете хвърчат, но големите обеми информация се режат. Така че питайте и се пазарете. И изисквайте, ако не получавате това, за което си плащате. Все едно в магазина да си платите за кило сирене, а те да ви отрежат и дадат само половин. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
|
|
 |
|