| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bat_bocko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 10:33 Заглавие: схема за блокиране на асансьор |
|
|
| добър ден трябва ми схема за блокиране на асансьор.Целта е да се блокира асансьора в кабината да не го ползват чужди хора а само от блока. Виждал сам такива устройства със стерео жак и на него има съпротивление. В самата платка има реле и интеграл ама на интеграла не пишеше нищо. Ако може някои да ми даде някаква схема да се блокира повикването от вътре само.Напрежението е 60 волта. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 10:36 Заглавие: |
|
|
Системи могат да се измислят много, НО това е съоражение което подлежи на надзор с всички произтичащи от това последствия. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
bat_bocko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 10:43 Заглавие: |
|
|
забравих да кажа че сам асансьорен техник и сам наясно с нещата и последствия 
Последната промяна е направена от bat_bocko на Пон Авг 30, 2010 11:23; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 11:21 Заглавие: |
|
|
Мразя да пиша такива постове, но явно не забелязваш, че имаш РМ. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 12:22 Заглавие: |
|
|
| Виждал съм такава система с RFID четец ,който блокира бутониерата в самия асансьор ,при поднасяне на карта ,за 3-4 секунди може да се натисне желания бутон . Пред блока ,обаче седеше един дядка и чакаше някой с ключ да го повози нагоре ,така че ще го има и този момент . |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 12:27 Заглавие: |
|
|
Точно това съм му предложил, но явно питащия не разбира какво е PM.
Гледам , че пак е влизал и вместо да си прочете PM (личното съобщение) си е редактирал поста в който му беше отправена забележка от друг модератор за начина на отговаряне. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
bat_bocko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 16:21 Заглавие: |
|
|
| извинявам се ама незнаех какво е PM на мен ми трябва нещо по елементарно нещо с интеграл да го сглобя аз а не готово от магазина |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 21:15 Заглавие: |
|
|
| Е и колко човека живеят в този блок ,мислил ли си ,че всеки трябва да има ключ и ако спре да работи устройството ти ще те псуват и ще си постоянно анексиран към асансьора ви ! Както правилно отбеляза колегата Филипов - тази работа с ТНТМ не става ! |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 23:39 Заглавие: |
|
|
В този блок да няма публичен дом, че да става такова движение на външни хора Нали и гостите на собствениците са хора...
Може да сложиш клавиатура и задействането да става с код. Ама ми се струва, че няма да издаяни дълго. |
|
|
 |
|