| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 14:27 Заглавие: Дъмп и сервиз за TV LG RZ-29FB51RX MC-036a |
|
|
Търся за паметта 2416. Из форума се подвизава за епрома.
TV LG RZ 29FB51RX 100Hz Шаси MC036a
И евентуално заобиколен начин за сервиз - промерно с доп. код на Visa Защото вероятно ще потрябва за геометрията. Оригиналната памет е разпрограмирана и заключена настройката. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 14:41 Заглавие: |
|
|
Меню+Меню или OK+OK трябва да стане.Тия писания за сервизните пултове не ги гледай-винаги досега по тия шасита си е ставало и по нормалния начин. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 17:34 Заглавие: |
|
|
Не е моя, ама трябва да е точна. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 20:02 Заглавие: |
|
|
Тоя боклук каквото и да регулираш, каквото и да запишеш при рестарт от мрежата забърсва всичко и пълни паметта с глупости. Докато прави това мисли няколко секунди и след това тръгва. Процесор ли ще е или нещо пропускам? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 20:52 Заглавие: |
|
|
ето и един от мен _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 21:08 Заглавие: |
|
|
Според мен, не е до процесор. Като се сложи празна памет, нали си работи телевизора? Независимо че трябват корекции? Не помня, дали като се излиза от сервизен режим, трябва натискане на SVC бутона, та да запомни нещата? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 21:56 Заглавие: |
|
|
По принцип във всяко сервизно меню си запомня. Като се натисне ОК реда става червен и пише <Stored>. Сервизно дистанционно нямам, в мануала нищо не пише. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 8:39 Заглавие: |
|
|
Вярно, че нищо не пише в сервизното. Опитах се да намеря нещо особено. Но няма. Странното е, че след като уж запаметява, се оказва напрактика обратното. Но съм имал случай с телевизор някакъв, май беше Universum, дето не позволяваше да му се слагат чужди дъмпове. На едно място само да пипнеш по дъмпа и той си записваше веднага негови си работи. Но в сервизен режим си беше всичко наред. За всеки случай качих сервизното по модела. http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=59184
Ако е това сервизното дистанционно за което си мисля, SVC бутона става и така: SVC бутон: 1-ви и 11-ти pin леко задържане.
SAA3010T _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|