|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
karadev Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 20:53 Заглавие: памет енергонезависима еепром серийна |
|
|
здр на всички имам нужда от памет която да се 4ете и пише от пик процесор, да е енерго независима и да е серийна , разбрах 4е има такива предполагам еепром серийни само 4е не знам нито модел или некакаво озна4ение, номерация. възможно най-големият размер който подържа един чип също е важно. знам 4е микрочип имат процесори който се разбират добре със техните памети (серийните еепроми) процесор съм избрал 18Ф452 ще ми свърши работа. на сайта на микро4ип има доста видове серийни памети не знам от кой вид коя памет да избера.
мерси предварително ако трябва да отговарям на въпроси за уточняване питайт тука , следя форума редовно. _________________ www.karadev.net |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|