| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jrrjrr Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 21:40 Заглавие: Скарт конектор (букса) проблем с декодер за HBO!!! |
|
|
Имам следния проблем: взех си декодер на HBO от моя кабелен оператор но уви скарт букса имам само на видеото, но така и не пожела да разкодира сигнала .. от мои познати чух че подобен проблем се появявал на телевизори и видеота ако стандарта на скарт буксата е стар , но имало начин да се оправи ако се направил някакъв мост между входа и изхода на видео сигнала тоест едновременно да предава и приема !
моля ако някой има повече информация или схема да ми драсне някой ред!
Благодаря предварително и се надявам да съм уцелил раздела на форума ако не съм се извинявам на модераторите че им създавам работа да трият!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 22:07 Заглавие: |
|
|
jrrjrr, след като | Цитат: | | взех си декодер на HBO от моя кабелен оператор | хвани кабелджиите и да ти оправят проблема.
Ти си си платил! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 22:24 Заглавие: |
|
|
Прекъсва се видеосигнала след повторителя и там се свързва този декодер. На отделен кабел (използвам кабел с 2 чинча) и другия модел декодер с чинчовете. Само видео, звук не се вади. Така може да се прави запис и освен това на честотата на RF модулатора програмата вече е разкодирана и може да разклониш на няколко телевиозора (ако ги имаш). _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
jrrjrr Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 22:38 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Прекъсва се видеосигнала след повторителя и там се свързва този декодер. На отделен кабел (използвам кабел с 2 чинча) и другия модел декодер с чинчовете. Само видео, звук не се вади. Така може да се прави запис и освен това на честотата на RF модулатора програмата вече е разкодирана и може да разклониш на няколко телевиозора (ако ги имаш). |
Мога да им поискам и декодер с 2-та чинча не е проблем но , и определено ме заинтригува с написаното (най вече за няколкото телевизора, но честно да ти кажа не схванах много от него явно ти си доста навътре с нещата но при мен случая не е такъв ако има начин и желание да ми го обясниш на по-прост език ще съм ти задължен!!! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
dimitar_cher Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 19:21 Заглавие: |
|
|
| с това се занимавам 2-3 години каква марка е tv та да те светна отново ще съм на линиа в събота |
|
|
 |
|