| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lz2xl Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 16:51 Заглавие: Неизвестно шаси тв Linea 15 inch.Решено |
|
|
Състав LA76936Y, LA78040B, UTC2003, MD1803DFX, 2SC5287.Вероятно корейско шаси няма никаква маркировка за модел или шаси.Много прилича на NEO.На тразнзисторите и микрухите лепенки SZY ,Напреженията на импулсното и по тръбата в норма,Много слаба яркост и контраст,търся схема ако някой е работил такова моля номера на шасито да му търся схема,Благодаря
Последната промяна е направена от lz2xl на Чет Сеп 02, 2010 19:35; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2010 8:00 Заглавие: |
|
|
Напишете в търсачката LA76936Y и ще имате повод за радост,но първо трябва да се потрудите. _________________ Димитър |
|
|
 |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2010 10:10 Заглавие: |
|
|
| Тези не бяха ли с кинескопи от стари монитори дето са накичени с коригиращи хвърчащи дросели?Ти поизмери пак това онова ама мисля че ще излезе от кинескопа |
|
|
 |
lz2xl Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2010 19:32 Заглавие: |
|
|
В търсачкта не ми даде уви,няма радост:( Точно такива са с тръби от стари монитори с отопление във форсиран режим идеален за прецакване на тръбата,така се е случило при мен,тръбата е заминала.Смених я и тръгна нормално.Закривам темата  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2010 19:47 Заглавие: |
|
|
| lz2xl написа: | | В търсачкта не ми даде уви,няма радост:( |
Айде айде немало.Всичко си има-само да има кой да я пусне-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=65698 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2010 20:22 Заглавие: |
|
|
| Как може да се продават телевизори от този род-не са само този модел-направо не ми го побира ума !Подобни екземпляри трябва да се газят с багера на митницата още преди магазините!Това е лично мое мнение и някои колеги може да не са съгласни с мен но заради такива "телевизори"много хора като си донесат 10 годишния шарп или LG или каквато и да е марка от старото поколение истински телевизори за ремонт като чуят 30-40 лева за ремонт и отварят едни усти че за 150 лева щели да си купят хубав нов телевизор и с гаранция и не искат ремонт-ще си купят хубав ама друг път,ако знаят кви боклуци купуват и от какво се отказват в лицето на старите модели ще се кундят от яд ,ама като не разбират -пък и не чуват и не приемат съвети да си трошат главите! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2010 20:27 Заглавие: |
|
|
Алооу,тук не е говорилнята.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|