Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Crown CP-1418 Варикапно

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
krassy_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2010 14:31    Заглавие: Crown CP-1418 Варикапно Отговорете с цитат

Състав: LC863532C-55K9 , 24C08A , LA76810A , LA78040 , тунер EWE-1051
Обхватите ги сменя, но варикапното стои на 31В. Проверих веригата до процесора- всичко е там, но 32-ри крак ми свири на 25 ома към маса. Мисля не е нормално и се насочвам към Петров, където го има, но не съм сменял такъв досега. Въпроса е взимал ли е някой от там и дали са читави?
ТВ е падал от високо и не вярвам нещо да е изпаднало от паметта, а и в сервизното всичко си е на място каточели.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2010 14:38    Заглавие: Отговорете с цитат

25 ома към маса на крак на такъв процесор не е нормално, но да се получи само от падане е мнооого странно.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2010 14:43    Заглавие: Отговорете с цитат

От падане няма как да се повреди процесора.25ома към маса обаче също не е нормално.Имам и при мене на склад и съм сигурен че са 100% читави,като толкоз не щеш да си го вземеш от твоя комшия. Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
krassy_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2010 18:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Със сигурност не е само падането, но няма значение. Собственика би отбой.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети