| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
golemiga6ti Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 22:22 Заглавие: Схема на Тacens Supero 1000W |
|
|
Търся схема на компютърно захранване Тacens Supero 1000W.
http://www.tacens.com/s1000.php
Последната промяна е направена от golemiga6ti на Чет Сеп 09, 2010 12:33; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 8:24 Заглавие: |
|
|
Как да има като всички букви трябва да се пишат на ЛАТИНИЦА
> Tacens < |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 10:27 Заглавие: |
|
|
| Нещо не ти схванах отговора. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 11:43 Заглавие: |
|
|
Така по-ясно ли е? Защо "Чичкото" се чуди какво търся?! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 12:00 Заглавие: |
|
|
Ами аз мисля че Емооме е написал нещо в поста си на чист български език. Възползай се от бутончето EDIT и си откоригирай първата буква,която в момента е изписана на кирилица.
P.S.И да не забравиш да ми прегледаш постовете за правописни грешки и дали някъде не съм пропуснал да сложа интервалче след някоя запетайка(щото ти го имаш тоя навик).
....с какъвто съд съдите,с такъв ще ви бъде отсъдено;
и с каквато мярка мерите-с такава и на вас
ще ви се отмери..."Мат.7/1,2/  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 12:36 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Ами аз мисля че Емооме е написал нещо в поста си на чист български език. Възползай се от бутончето EDIT и си откоригирай първата буква,която в момента е изписана на кирилица.
P.S.И да не забравиш да ми прегледаш постовете за правописни грешки и дали някъде не съм пропуснал да сложа интервалче след някоя запетайка(щото ти го имаш тоя навик).
....с какъвто съд съдите,с такъв ще ви бъде отсъдено;
и с каквато мярка мерите-с такава и на вас
ще ви се отмери..."Мат.7/1,2/  |
Аз търся схема (дори и правилно написано няма такава само ревюта, неможете да си го напишете на ръка ли та трябва да копирате) няма значение как е изписано, братушките вече помогнаха. А на теб хич не ти обръщам внимание. Късно е да ти се помогне с правописа. Това от долу под поста ти се отнася и за теб. за триене. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 12:59 Заглавие: |
|
|
| golemiga6ti написа: | | неможете да си го напишете на ръка ли та трябва да копирате |
Можем,но не сме длъжни. И търсачката и тя ли да го пише на ръка?
| golemiga6ti написа: | | няма значение как е изписано |
Напротив-има значение,защото този форум си има достатъчно точни и ясни правила.И не само по отношение на изписването на марки и модели,но и по отношение на това с кое бутонче се отговаря.
За системно неспазване правилата на форума получаваш и официално предупреждение
А аз нямам претенции че пиша идеално грамотно и никога не съм и имал такива.Ти ми праща цитирани мои постове в които беше поправял с червенко грешките къде след коя запетайка немало интервалче,като някоя учителница от началното школо.Така че явно ти имаш подобни претенции че пишеш всичко както трябва.Само че като гледам май претенциите ти са без особено покритие...
P.S.
И след този пасквил който си ми изпратил-участието ти в този форум приключва-
| Цитат: | Тук сме извън правилата на форума.
Не може озлобен човек като теб, да е админ на форума. Твойте претенции са без покритие, а правописа ти под всякаква критика. Явно първите седем години ти липсват, ама вече много е късно. Повечето ти постове са само караници и дразги от колеготе ти, това ли ти е целта да трупаш постове от глупости? Явно в тая държава "България"-Обрулистан-гр. Сбърканбург е само за такива като теб неудачници и комплексари, притиснати от живота, търсещи отдушник във форума, за да си излеят яда върху другите. Желая ти още дълги години живота в Обрулистан-гр. Сбърканбург да те мачка. Апропо, като ти гледам аватара ми навява други мисли.......... а може да прикриваш нещо което не си, и това да ти вреди, има психиатри.
А това е цитат от твойте правила: "Думите и изреченията се разделят с интервал (space) - дългия клавиш отдолу. Същият се слага и след препинателни знаци като точка, запетая и т.н." .
И моля, не ми отговаряй, да ми пълниш пощата с глупости. |
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|