| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Genose Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 12:44 Заглавие: ТХО - изпуска от кабела |
|
|
| Колеги, някой изолирал ли е кабел на високото. Кбела изпуска по цялата дължина явно има микро пуканатини, - не знам кой е по-добрият вариант -да го изолирам (с бишоп ) или да го сменя с някой от друго ТХО - обаче пак остава въпроса с изолацията на нястото на връзката . Ако някой е правил моля да сподели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 12:57 Заглавие: |
|
|
| Изолация с тръбичката между ТХО и каскадата на Е-н |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 13:01 Заглавие: |
|
|
При така зададен въпрос без повече подборности-каквото и да се отговори-все ще е безсмислено.Ако кабела се сваля-смяна само на кабела с къв да е.Ако не се вади-смяна на ТХОто с ново.Това е правилния вариант.
За всички останали циганлъци има писано из форума много-така че можеш да се възползваш от търсачката-тръбичка от стъкло или високоволтова пластмаса,епоксидна смола вътре в тръбичката и т.н. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Genose Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2010 7:41 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се за неточността, кабела не се вади от ТХО-то. Срязах кабела на 2-3см от корпуса на ТХО-то запоих другия и бандажирах много здраво с бишоп - за сега резултата е много добър - на времето съм изолирал с тръбичка от електрон залята с силикон ама не бях доволен |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2010 8:33 Заглавие: |
|
|
| Genose написа: | | на времето съм изолирал с тръбичка от електрон залята с силикон ама не бях доволен |
С тоя сегашния метод ще останеш още по-недоволен. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2010 8:37 Заглавие: |
|
|
За тръбичката добре-ама пълнежа от силикон метода ти е грешен.Налива се епоксидна смола.Ако пробива наистина е в кабела ,а не в комина-резултата от заливката е перфектен-не се връща повече. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2010 8:48 Заглавие: |
|
|
В такива случаи съм ползвал бишоп с пробивно 67КV предимно на монитори преди години и няма оплакване. _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
|