| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
b0c1t0 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2010 0:23 Заглавие: Купувам лаптоп |
|
|
здравейте търся да си закупя някое скромно лаптопче на което да си гледам филми от CD,да слушам музика и да се чопкам в скаипа най-много.
За цена съм отделил едно 30-40лв.
От Пловдив съм и предпочитам продавача също да е от пловдив за да мога да го видя на място.
Предлагайте! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2010 0:49 Заглавие: |
|
|
Ами то наскоро маше един дето искаше да му подарят лаптоп, защото нямал средства да си го купи. Така, че той е по-напред с материала от теб. Ще трябва да исчакаш да уредим първо него.  |
|
|
 |
b0c1t0 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2010 0:54 Заглавие: |
|
|
| Помня че имаше нещо такова ама на него един му беше предложил за 20лв. някъв лаптоп,та и аз си търся нещо подобно. |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2010 1:21 Заглавие: |
|
|
| Ами за тези неща дето искаш да го ползваш, и тези пари дето си отделил , нещо не се връзва. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2010 7:28 Заглавие: |
|
|
b0c1t0 за тези пари мога да ти дам един Gericom 15" ,без матрица хард и памет ...а и адаптер .Нагласи си 100-150 лв,във форума за лаптопи предлагат разни кочинки.
оффф:
lusi blazev ,това ми напомня за един "Убавец" ,който ми писа на скайпа във връзка с една моя обява, в която продавам един стар касетофон за 25 лв.Много му харесва касетофона,но не можел да си позволи 10 лв транспорт,а и 25 лв са му били много ,едва ли не да му го подаря и да си платя пътя  _________________ http://ies-bg.business.site/
http://repair-bg.com/showthread.php?t=6083 |
|
|
 |
|