| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2010 8:37 Заглавие: Какъв е импулсния траф на ELITE TV-21EF091 шаси PH9361A |
|
|
Неговия траф е бръмчал и са му набили дървен клин но са скъсали час от надписа му . Та ако някой има отоворено такова шаси нека напише надписа му . Показвам снимки на модела на шасито PH9361A , на трафа и на телевизора .
ПП. Отпада търсенето ,защото дефекта за бръмченето на трафа се оказа електролита 100/400в . Понеже ми го носят от друг сервиз и казаха че търсят такъв траф затова написах темата . като го пуснах и видях че плува картината веднага ми стана ясно къде е бил проблема и след смяната на електролита вече трафа мълчи като партизанин на разпит.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем... 
Последната промяна е направена от коцев на Сря Сеп 15, 2010 19:27; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2010 9:07 Заглавие: |
|
|
мисля , че е BCK-28-49-01-99 _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2010 12:05 Заглавие: |
|
|
Може би е бил точно такъв и аз имам шаси с такъв траф в моргата . но както написах дефекта не е бил в трафа, а в колегата дето се е опитвал да го прави преди .
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2010 12:07 Заглавие: |
|
|
Коцееев! Търсачките търсят и намират надписи. Твоите къде са?  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2010 12:11 Заглавие: |
|
|
E на теб не ти ли прави впечатление че 80% от техниците включая и моя милост не знаят как да боравят с тъсачките ???
Сега вече требе да ти се е изяснило.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2010 18:33 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | ..не знаят как ..  |
.. , или яко ги мързи ; или крият ? Щот, ако намерят нещо е само за тях си. А ако напишат нещо е за всички ! -конкуренцията, съседа по етаж, министерство на горите и полята...
Ето ти още матрял за твойто шаси HD-PH9361A-A02 Ver-1.1-B , утре може да попиташ за друго ... ако успееш да си намериш темата  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2010 18:57 Заглавие: |
|
|
Ами освен да ти се изкаже една голяма благодарност за тоя труд дето си положил да заснемеш всичко това и да го вдигнеш във форума друго не виждам.Друг е въпроса вече че когато ни потрябва нещо дали ще можем да го открием  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2010 19:04 Заглавие: |
|
|
Бай Иване,съвсем друго имаше впредвид Емооме-да напишеш надписите по шасито и надписите на трафа, който става за там като текст та да може утре някой като търси да ги открие с търсачката.Щот така като са на картинка търсачката ще ги види колкото Литекс ще види Шампионска лига...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2010 19:26 Заглавие: |
|
|
За надписа на шасито си прав ,но за на трафа ако го знаех нямаше да пускам тема .
А така и така съм се престрашил да пиша тук то искам да попитам как с търсачката бих открил това шаси в енциклопедията където е показано и на снимка ? Пиша PH9361A но таратанци не откривам нищо.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2010 19:42 Заглавие: |
|
|
Щото пак пестиш -за това! Я опитай с *PH9361A*
А твойто PH9361A намира само твойта си тема, щото така си си го наумил да го пишеш  |
|
|
 |
|