| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Сеп 22, 2010 23:41 Заглавие: Някой имали наблюдения със станции Cobra PR-255 |
|
|
Преди време ги купих от форума.. да заместят досегашните AEG Funky 50.
Като изкючим, че батериите им бяха много зле макар, че комплекта беше чисто нов.. От време на време ми се струва, че са много зле от към приемник. С тях се работи предимно в градски терен където е не повече от 1км линка но се губят много често, а се водят по мощни от AEG то което в същия терен ми прави по 2-3км. Някой колега ползвал ли е такива станции и ако може да сподели впечетление. Благодаря! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Programings Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 26, 2010 19:58 Заглавие: |
|
|
| Аз ползвам такива от година, и съм много доволен! Харесва ми това, че работят перфектно във градски условия, а на мен точно това ми трябва! Моя комплект по отношение на приема няма плоблем, или поне аз не съм забелязъл! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 26, 2010 22:09 Заглавие: |
|
|
Пуснал ли си "кодировката" т.е. сифровия скуеч? Мен взе да ме съмнява, че е от там проблема ама не съм имал никакво време за тест. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Programings Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2010 6:37 Заглавие: |
|
|
| Да, пускал съм, там също няма проблеми със приема или със предаването! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2010 21:56 Заглавие: |
|
|
Значи или мойте са зле или тука нещо ги мъчи тъй като при спряна "кодиеровка" постояно им се отпушва скуоча. Те и старите правят така на моменти и на различни места но много рядко. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 0:01 Заглавие: |
|
|
| Тука малко с риск да се намеся не където трябва, ама да не би да има някакви смущения там където си DJ69VN ? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 5:37 Заглавие: |
|
|
Ами то това и аз си го мислих ама там където съм... т.е. в целия град! Не че не невъзможно но нали тия смущения трябва да се излъчват все от нещо. . .. .. И в случая трябва да е с доста голяма мощност. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2010 9:17 Заглавие: |
|
|
Нямяш ли възможност да ги замериш колко микроволта са приемниците и на каква честота работят, да не са до някой канал от кабелна телевизия. Те кабелите са им опасали целия град може от там да смущава. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2010 13:43 Заглавие: |
|
|
| Ако е от това предлагам и друг вариант за тази провeрка, тя да се извърши извън града, въпреки че ме съмнява кабелната да излъчва толкова силно, по-скоро нейните кабели биха приемали външни смущения. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2010 17:57 Заглавие: |
|
|
То извън града която и да е станция ще се представя по-добре ... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|