| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wildman Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 17:02 Заглавие: |
|
|
Някаква идея къде мога да променя нещо за да си реша проблема ? _________________ Когато нещо неработи покажи му как работи гравитацията:). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 17:54 Заглавие: |
|
|
| wildman написа: | кода е MUTE 1 8 2 POWER
|
Е то в сервизното пише точно това на стр.3-2 ама кой да чете. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
wildman Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 22:27 Заглавие: |
|
|
Да така е аз го открих по по трудния начин .Вече бях в сервизното меню но там не намерих нищо конкретно поради което да не работи както трябва PS2.Намеих само PAL DELAY _________________ Когато нещо неработи покажи му как работи гравитацията:). |
|
|
 |
wildman Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2010 19:40 Заглавие: |
|
|
UP някакви идеи ?  _________________ Когато нещо неработи покажи му как работи гравитацията:). |
|
|
 |
PicMaster Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2010 21:51 Заглавие: |
|
|
Колега, за да проработи компонентният изход на PS2 имам спомени, че трябва да се активира от меню на самата конзола (в момента нямам ТВ под ръка, за да закача някоя от конзолите и да потвърдя). Огледай в настройките на конзолата.
Друго - погледни долната страна на корпуса на конзолата и кажи какъв стандарт за цветност е споменат там - PAL / SECAM / NTSC. Погледни за подобен текст и на задната част на кутийките на игрите ти - в долната част трябва да е спомената системата за цветност.
Поздрави. |
|
|
 |
wildman Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2010 0:01 Заглавие: |
|
|
Колега на конзолата си пише PAL на игрите също.Телевизора ми също би трябвало да има ПАЛ макарче тук в латинска америка за на друг стандарт . _________________ Когато нещо неработи покажи му как работи гравитацията:). |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2010 7:23 Заглавие: |
|
|
| wildman написа: | | ....Телевизора ми също би трябвало да има ПАЛ макарче .... |
Е точно това не е хич сигурно.
Защото има варианти на въпросния модел предназначени за този пазар в които по рождение - нямат и не могат да имат (с елементарни подходи). _________________ RemoteControls |
|
|
 |
wildman Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2010 14:05 Заглавие: |
|
|
Когато влезнах в сервизното меню видях че има PAL i NSTC или там беше този другия стандарт. _________________ Когато нещо неработи покажи му как работи гравитацията:). |
|
|
 |
|