| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tplami Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 12:17 Заглавие: Съживяване на батерии |
|
|
Предварително се извинявам ако съм сбъркал раздела за публикация на темата.
Наскоро чух, че ако сложиш например батерия за лаптоп във фризера за около 14 часа или повече, като превалително я сложиш в непромокаема тарбичка с цип и изтискаш въздуха, тя се съживявала и възобновява заряда си.
Искам да знам това мит ли или истина?! Някой пробвал ли го е изобщо и дали важи за литиево-йонните батерии, тъй като по спомени от училище те замръзват при -40 градуса целзии.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 13:32 Заглавие: |
|
|
Само не забравяй като я извадиш от фризера да я цопнеш в легена,дето се въргалят 2-3 бутилки Каменица.В легена стои за времето докато жената изпържи дробчетата.След това се изхвърля в кофата,или пак във фризера за още едно изстудяване.През времето докато замръзне може да си поръчаш онлайн нова батерия за лаптопа  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
tplami Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 14:25 Заглавие: |
|
|
| На мен не ми трябва за батерия за лаптоп а за литиево-йонни батерии за фотоапарат. Аз си имам и нови но просто чух това нещо, че един си възтановил още 30 процента от капацитета на батерията на стар лаптоп и за това питам и мисля, че с нищо не съм заслужил тази подигравателна нотка, с която говориш. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 18:53 Заглавие: |
|
|
Жива батерия във фризера само можеш да я усмъртиш!Ако е умряла-по-умряла няма как да стане!Който ти го е казал,да си пъха неговите батерии там,а не да дава акъл за чуждите! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
G-man Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 20:34 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Жива батерия във фризера само можеш да я усмъртиш! |
Абсолютно! |
|
|
 |
maro71 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 21:51 Заглавие: отговор |
|
|
слушаи баи тишан напълно прав е но все пак ме разсмяхте _________________ професията загива, нека и ние не я погребваме |
|
|
 |
|