| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivanovbg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 19:10 Заглавие: помощ за изработката на електронно устройство |
|
|
Търся някой да направи това устройство на печатна платка окомплектовано.На мен ми трябват 5 броя.Да пише на лични за цена на готовите комплекти.Схемата е в атача.
Знам че схемата е проста но не разполагам с възможност да правя печатни платки.А и платката зависи от елементите,така че направо окомплектовано. _________________ Ако нещо не не става с акъл,опитай с мощност
Ако и мощността (чука) не помогне-потърси по знаещи! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 19:15 Заглавие: |
|
|
За 5 бр. от таква платка изобщо няма да ти се върже икономиката.
Далеч по-смислено е тези 5 бр. да се направят на "универсална" (монтажна ) платка.
Елементите не са много, така че може да стане и прилично "красиво". _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 19:17 Заглавие: |
|
|
а с печатна платка колко ще се върже бройката? _________________ Ако нещо не не става с акъл,опитай с мощност
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 19:20 Заглавие: |
|
|
И в "най-евтината" (каквото и да означава това) - "жив ще те одерат".
Не веднъж са обсъждани платкаджийници и цени.
Повечето от тях имат и сайтове (има ги и из форума, пък и Google може да попиташ).
Някои имат и калкулатори (и/или дадени цени на дм^2), така че би могъл сам да видиш, но със сигурност няма да ти хареса за това количество.
От където и да го погледнеш - не е оправдано.
То и на ръка сам да си я направиш - пак не е. _________________ RemoteControls
Последната промяна е направена от RC на Чет Сеп 30, 2010 19:28; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 19:23 Заглавие: |
|
|
http://www.sirius-pcb.com/?mod=info&show=pcb_price тук цената е 2,50 за квадратен дециметър
и минимално за 25 лева поръчка-това са поне 40 платки готови и това ме устройва но нямам програма да ги начертая _________________ Ако нещо не не става с акъл,опитай с мощност
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 19:37 Заглавие: |
|
|
Абе не са баш така цените както си ги разбрал, ама карай.
Първо започна, че ти трябват 5 бр.
Сега се оказва, че си склонен и на повече.
Трябва да си видял, че предлагат и проектиране, така че - няма проблем. И това ще ти направят.
Пропуснал си и фотошаблона да включиш в сметката, а той няма да е на едно платче тъй като е технологично неудобно за работа.
И разни други подробности които ще ти станат ясни като теглиш чертата на края.
Всеки разбира се си прави собствената сметка.
Аз гледам от моята си камбанария и ако наистина ми трябват 5бр. - не бих тръгнал на такъв вариант.
Това количество при налични компоненти ще ми отнеме не повече от два часа да ги напрявя в напълно приличен вид по начина за който споменах. _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 19:48 Заглавие: |
|
|
Убеди ме.Благодаря
така и ще направя и ще ги залея със смола да не се вижда как съм ги насрал  _________________ Ако нещо не не става с акъл,опитай с мощност
|
|
 |
suantito Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 19:48 Заглавие: |
|
|
Колега готов съм да реализирам тази схемичка на народни цени , пиши ми на лично да се доразберем  |
|
|
 |
|