|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Programings Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2010 6:44 Заглавие: |
|
|
Вземах си вчера транзисторчето, и му намерих почти веднага такова трафче във гаража из ненужните неща!
Да, ще го използвам за радиоприемане на чужди радиостанции, аз през свободното си време се занимавам точно със това!
Благодаря на всички, които писаха във темата!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2010 18:47 Заглавие: |
|
|
Баба ми на времето слушаше Хоризонт на него ... или Христо Ботев беше ... Нямам голям спомен. Бил съм на 5-6 години.  _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2010 20:42 Заглавие: |
|
|
Има две буксички на гърбя,до отсека на батериите,маркирани с + и -.Даже имаше някакви щепселчета,които се вмъкваха в тези букси точно както е необходимо.Колкото до мрежовото захранване-една платка закрепена на капачето за батериите с малко мисъл се свързва със съответните контактни пружини на батериите и всичко заспива.Правил съм десетки по тоя начин. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|