| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepo32 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2010 16:22 Заглавие: малко помощ |
|
|
Здравейте първо на всички , Аз съм Пепо от Добрич.Понеже сега навлизам в тази материя, първи семестър искам да си направя "цветомузика", но малко по-различна пак 3-канална, с микрофон високи- червен, средни-зелен, ниски-бял мисълта ми е да се получи нещо като българското знаме.Но ще ми трябва малко помощ за схемата и числата резултата естествено ще го снимам и кача.Горе долу на една дъска предполагам от текстолит ще е или накакъв дървена дъска 3стълба *9 реда диода първите 3 реда бели и т.н.Някакви идей как да го реализирам?Лошото е че нямам параметри на диодите. За вкъщи т. е. на 220/240V. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2010 16:59 Заглавие: |
|
|
DJ69VN ти хубаво му даваш линка,ама сега като нашляпа светодидите направо на мястото на лампите и като почне една пукотевица...... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2010 17:31 Заглавие: |
|
|
Е .... да ги сложи на колекторите на транзисторите през резистори към маса. Малко и от него то още малко и аз да му го направя.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
pepo32 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2010 17:53 Заглавие: |
|
|
2 въпроса
1.Ще захранва ли на канал по 9 диода?
2.Ще мога ли да я включа към контакта направо? |