| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2010 14:35 Заглавие: |
|
|
Аз също бях твърд зад твоята теза.Човека все пак ме помоли и му записах дъмп и тръгна.Видях го с очите си.Ако искате да Ви дам телефона му и го питаите кои му е качил дъмпа ако мислите ,Че ви лъжа.А и мисля до сега не сам се държал несериозно. Не искам да спамя повече. Лек и доходен на всички колеги. _________________ gsm 0878295870 skype velomelo1 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
PENEV Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2010 15:10 Заглавие: |
|
|
Явно темата се оказа поле за спор .Няма лошо нали истината се ражда в спора.Та както е написал velo, той записа дъмпа и резултата е такъв . Aко някой иска да се увери, мога да го предоставя въпросното тв за опити .Аз се напробвах с празни/sda2526-5,sda2546-5,24c02,24c08 и 24c16.
Лек и спорен ден! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2010 15:19 Заглавие: |
|
|
Можеш ли да ми обясниш с думи прости как телевизора има BG,има приставка звук и няма DK.Слагаш дъмп и DK идва Щото тука доматите не ги ядем с коловете все пак.
И още нещо-изкарай нацяло паметта-хвани програма и ми кажи звук има ли телевизора  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
PENEV Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2010 23:37 Заглавие: |
|
|
Bojilov,не мога да ви обясня това което питате, но това е резултата и в крайна сметка решението на това тв/ако беше тръгнало с празна памет защо ми беше да сменям и tda4482 и да търся дъмп/. Незнам обаче дали отчитате факта че 5.5 с празна памет/оригинална/ звука тръгва след 10 секунди а с дъмпа веднага, включително и 6.5.Не искам да споря или да доказвам ,поста с крайният резултат го написах за информация /макар и за някой да е невярна/.
Считам моят проблем за решен. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2010 0:14 Заглавие: |
|
|
| PENEV написа: | | Считам моят проблем за решен. |
Не е решен,не е решен.Не се изнасяй по терлички.Мисля че те помолих да свалиш паметта(която между другото в този телевизор е изключително трудна за сваляне,щото е и на цокъл ) и да пуснеш телевизора да видим дали има звук  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|