|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
georgi valchanov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2010 4:01 Заглавие: TV GOLDSTAR shasi SH-SH6 94V-0 tursq shema! |
|
|
| parvonachalno televizorut brajdeshe ot oblasta na zahravnaeto,predpolojih che se tovari i zatova brajdi,smenih "txo" no problemut qvno ne e bil tam.pri vkluchen televizor v mrejata brajdi,kato go vklucha ot kopcheto spira da brajdi no ne pali kinoto ili nqkoi pat zapalva i prodaljava da brajdi,dava edna horizontalna cherta pri uvelichen screen,ponqkoga tragva no dava samo ednata chast na ekrana(gornata) i postepeno sliza nadolo i v sledvashtiq moment kato go isklucha i murtvec ??? nqkoi tranzistor na zahranvaneto ili integral da pravi problem? vidimo nqma studena spoika a tam kadeto sam se usumnil sam pripoil,ot kakvo moje da pravi taka? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2010 7:42 Заглавие: |
|
|
georgi valchanov ! Я пробвай пак , но този път на български и с модел на телевизора иначе важи насоката от горния пост . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
termin_6 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2010 7:53 Заглавие: |
|
|
Г-н Вълчанов,то е очевадно,че тази материя Ви е доста мътна и темата най-вероятно ще отпътува към курзината...
Освен това има
Писането на Български език в този форум е задължително за всички участници.
Моля,последвайте насоката,дадена Ви в поста на emoome.
А,изпреварили са ме. _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|