|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
manko123 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 30, 2010 17:39 Заглавие: Има ли разлика между "бе"и "абе" до Boji |
|
|
Човек, що ми заключи темата? Значи за тия потребители които са опитни няма ограничения
виж темата http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=70066&postdays=0&postorder=asc&start=0&topicshow=Може ли с тоя кабел да се записват 24C02WP чипове?
чиито последен пост на първа страница съдаржа тоя израз "абе" поместен доста преди моето изказване "бе"
и каква е разлеката? Твърде изразената субективност на някакъв си модератор тук целящ да наложи собствените си субективно изразени разбирания по налагане на индивидуални разбирания за изразяване и поведение? Къде го има това по другите форуми? И какво сега като изтриеш темата ми и ме баннеш ще ми ограничиш свободното ми изразяване ли?
Какви любовници, какви последни предупреждения, какви 5 лева, "абе" пич?
Убаркал си се "men"! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 30, 2010 17:44 Заглавие: |
|
|
Айде да стига толкоз. Нито някой е длъжен нещо да ти обяснява,нито да ти търпи простотиите.Вместо да пишеш този ферман-да беше погледнал темата към която изрично те насочих.Да, ама нали е по-лесно да философстваме и да се дърлим.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|