|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2010 13:02 Заглавие: |
|
|
ползвал съм дълго време такава карта ... Новите драйвери никак не ми харесаха и си ползвах едни по стари като версия. Ес видеото предполага разделен цветови и яркостен по две жици ... При команда от драйверите Композитния се се смесва и се пуска по един от пиновете на буксата. Пробваи да смесиш цветовия и яркостния с едно малко кондензаторче, като сигнала вземеш от яркостния (директно).
Яркостния има едно преднапрежение което ако не е в граници, има смущения в синхронизацията. Опитай да намериш по стари драйвери.
На мойта се прецака рамдака и е за буклука, но е с един от най-добре направения ТВоут.
Сега съм с GF 6200 и имам подобни проблеми ... не мога даже да прехвърля на PAL DK, запецнала е на NTSC и неще и неще мам...
Та когато имам време ще търся стари драйвери.
Мисля че бяха тези | Код: | | 91.31_forceware_winxp2k_international |
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2010 17:20 Заглавие: |
|
|
Одевв проведох пробата-на едно JVC въобще не захапа,на едно малко НЕО 14'' тръгна,ама пак си ги има тия линии,ама може би заради по-малкия кинескоп изглеждат по-слаби.Прави ми впечатление,че като няма активност от страна на компа т.е примерно да се чете усилено от хард диска,като не се мърда мишката,проблема почти изчезва,обаче мърдаш ли мишката примерно,веднага се появяват.Оная вечер се мъчих да изгледам един филм и ми направи също впечатление,че например като сцената е с много малко движение,например когато актьорите са в близък план и само си говорят,картинката е супер,ама почне ли някакво действие и се появяват пак.А сега,на какво може да се дължи тва? .Почвам да се съмнявам в захранването,ама на първо време ше пробвам с нови драйвери,както ме посъветваха някои колеги по-горе
Edit:Пробвах и с драйверите ,които RM ми препоръча,ама никаква файда  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2010 9:42 Заглавие: |
|
|
Идеи?  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2010 13:49 Заглавие: |
|
|
| Това пробвай. Сетих се и друго - да не е овърклокнат компа или видеото? Имаше и някакви настройки за 50/60 Hz към втория монитор/телевизор. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2010 22:24 Заглавие: |
|
|
Не съм го клоквал,то няма и накъде ,дори и да искам .Настройките ги знам,пробвах всичко,сега и с TVTool-a пробвах и пак си е същото.А мигне лампата на харда,или мръдна мишката и почва.Когато всичко е idle минават едни тънки наклонени черти,ама не се забелязват толкова,ама тва мигане при активност на компа няма как да не се забележи.Някакви идеи как може да се прехвърлят тия смущения към ТВ-Аута? _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2010 10:23 Заглавие: |
|
|
Бодни си осцилоскопа на китайското боклучиво захранване и виж колко е бъкано от пулсации. Сложи някакво качествено. Ориентир - тежи поне двойно спрямо сегашното. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2010 9:27 Заглавие: |
|
|
Търкаляше ми се в шкафа едно стабилно ,май от комп DELL,ама положението не е кой-знае колко по-розово-пак си има разните му черти,за тва се отказвам от шибания Tv-Out .Ще мисля за нещо през SCART и там как му се викаше на другия тип конектор за Tv-Out дето е на картата  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|