Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ТЪРСИ СЕ СЕРИОЗЕН СПЕЦИАЛИСТ РЕМОНТ НА РАДИОАПАРАТИ..

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ddb
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 27, 2010 21:38    Заглавие: ТЪРСИ СЕ СЕРИОЗЕН СПЕЦИАЛИСТ РЕМОНТ НА РАДИОАПАРАТИ.. Отговорете с цитат

Колеги, търси се компетентен специалист за ремонтиране на лампови радиоапарати произведени от 1930 - 1965. Помолиха ме да потърся такъв човек за ремонт (без реставриране на кутиите) на около 20-тина стари апарата. Желателно е човека да е от София.
Моля, отговорете тук, или на лично съобщение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tsvetkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хитрино, Шуменско

МнениеПуснато на: Чет Окт 28, 2010 6:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Провери също и тука http://www.bgaudioclub.org/forum/viewforum.php?f=94, а ако не са ти спешни, мога да помогна.
Или пък тук http://www.bulforums.com/sandacite/viewforum.php?f=33&sid=3a7b3c47b9868c527878c5fa5a666764
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Toraibata
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Ное 04, 2010 15:27    Заглавие: Търси се сериозен специалист за ремонт на радиоапарати Отговорете с цитат

Бих искал да попитам пишещия знае ли какво значи да ремонтираш старо радио от войната .Резервните части са повече от дефицит .Интересно би било да се разбере заплащането на този специалист. Знаете ли че по някога цял ден човек си играе да приспособи там елементарно нещо.Освен това някои имат претенции радиото да има автентичен вид.Което не всякога е постижимо.Счупени скали потенциометри ключове за вълните и още от този ред.
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 04, 2010 18:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Тя тая работа си е за хоби ,за пари -едва ли някой ще се хване !
Върнете се в началото
Toraibata
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Ное 04, 2010 21:21    Заглавие: Търся специалист по ремонта на стари радиориемници Отговорете с цитат

Колегата точно е схванал същноста на мнението ми.То е нещо като старите коли по точно ретро коли . Аз имам тук четири възстановени апарата . Единия от тях почти година го изкусорявах. За едното малко Менде ми даваха едно 21 инчово Сони от новите модели човека дори не искаше и да работи само външния му вид му стигаше да си го сложи в механата. Тези апарати имат своя душа. Спомнят младоста на поколения хора.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети