|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
manko123 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 30, 2010 14:40 Заглавие: |
|
|
с кабела е нещо причината, въппреки че го чете и записва като му дам настройка за съответния чип, после принтера нещо го променя. Като го прочета пак и в горния ред пише NON.XEROX.
Може би защото аз сменям паметите. След като вкарам един код на ксерокс в чип на самсунг след това паметта я махам и слагам на чипа на ксерокса. Паметите са едни и същи- 4-ка.
А като свалих чипа и го клонирах на SI-Prog стана. Но понеже паметта ми я клонираха в един сервиз, а аз нямам тоя хардуер. Изглежда ще трябва да си го направя тоя SI-Prog.
А с тоя кабел защо не става? Е това ми е чудното като паметите са едни и същи 24С04хх |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
goro_ip Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 12:51 Заглавие: |
|
|
| С кабела ти е проблема! трябва да се направиш оригинален програматор |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Ное 06, 2010 11:49 Заглавие: |
|
|
| goro_ip написа: | | С кабела ти е проблема! трябва да се направиш оригинален програматор |
Да бе да.Ти май само си чешеш клавиатурата.Чиповете на Xеrox не могат да се презаписват.Сваля се стария чип,изхвърля се и на негово място се слага обикновенна 24С02 записана с нужния пълнеж.То голямо умуване,то кабели,то софтуер.Колегата ти го написа,че оригиналната памет е защитена от презапис.
Интересно как се "клонира" памет.Ама много глупости изписахте-ама трябва да има и на какво да се посмее човек. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 06, 2010 12:31 Заглавие: |
|
|
Пусналия темата от едно известно време не е вече сред участиниците във форума поради определени прояви с които си издейства посещение у бан-листата.А колкото до goro_ip-това не му е единствения такъв безсмислен пост.Беше нацвъкал и още, явно с простичката цел да може да праща лични съобщения.Да не кажа и че тоя му беше най-смисления-затова и съм го оставил,а не съм го трил.
Всеки ден трия подобни високоумно-идиотски постове писани с цел някой да може да праща лични съобщения:
| Цитат: | | Напълно съм съгласен с казаното! |
| Цитат: | |
При това-много често писани от хора,които е видно че не са техници по тематичните раздели.Ще изгори някой от "авторите" на подобни писания в скоро време,ама де да видим кога ще е.... В крайна сметка си има за такива неща раздел "Общи приказки"-тема за вицове,совалката и поне още десет такива теми-граматична,драматична-в които могат да се разтягат лакърдии и да се трупат постове... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|