Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Може ли с тоя кабел да се записват 24C02WP чипове?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
manko123
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 30, 2010 14:40    Заглавие: Отговорете с цитат

с кабела е нещо причината, въппреки че го чете и записва като му дам настройка за съответния чип, после принтера нещо го променя. Като го прочета пак и в горния ред пише NON.XEROX.
Може би защото аз сменям паметите. След като вкарам един код на ксерокс в чип на самсунг след това паметта я махам и слагам на чипа на ксерокса. Паметите са едни и същи- 4-ка.

А като свалих чипа и го клонирах на SI-Prog стана. Но понеже паметта ми я клонираха в един сервиз, а аз нямам тоя хардуер. Изглежда ще трябва да си го направя тоя SI-Prog.

А с тоя кабел защо не става? Е това ми е чудното като паметите са едни и същи 24С04хх
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
goro_ip
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 05, 2010 12:51    Заглавие: Отговорете с цитат

С кабела ти е проблема! трябва да се направиш оригинален програматор
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Ное 06, 2010 11:49    Заглавие: Отговорете с цитат

goro_ip написа:
С кабела ти е проблема! трябва да се направиш оригинален програматор

Да бе да.Ти май само си чешеш клавиатурата.Чиповете на Xеrox не могат да се презаписват.Сваля се стария чип,изхвърля се и на негово място се слага обикновенна 24С02 записана с нужния пълнеж.То голямо умуване,то кабели,то софтуер.Колегата ти го написа,че оригиналната памет е защитена от презапис.
Интересно как се "клонира" памет.Ама много глупости изписахте-ама трябва да има и на какво да се посмее човек.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 06, 2010 12:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Пусналия темата от едно известно време не е вече сред участиниците във форума поради определени прояви с които си издейства посещение у бан-листата.А колкото до goro_ip-това не му е единствения такъв безсмислен пост.Беше нацвъкал и още, явно с простичката цел да може да праща лични съобщения.Да не кажа и че тоя му беше най-смисления-затова и съм го оставил,а не съм го трил.
Всеки ден трия подобни високоумно-идиотски постове писани с цел някой да може да праща лични съобщения:

Цитат:
Правилно!

Цитат:
Напълно съм съгласен с казаното!

Цитат:
Very Happy

При това-много често писани от хора,които е видно че не са техници по тематичните раздели.Ще изгори някой от "авторите" на подобни писания в скоро време,ама де да видим кога ще е.... Twisted Evil В крайна сметка си има за такива неща раздел "Общи приказки"-тема за вицове,совалката и поне още десет такива теми-граматична,драматична-в които могат да се разтягат лакърдии и да се трупат постове...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети