| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 17:02 Заглавие: SONY KV-X2161D Шаси АЕ-2 Колко му са миганията ? РЕШЕНО!!! |
|
|
Здравейте.Днес ми дойде това Сони . Стартира после се гаси и на панела мигат два светодиода.Светодиодите мигат в следната последователност. Първо три пъти мига левия диод и после един път десния . Въпроса ми е това като три или като четири мигания да го броя ?
Иначе при тръгването на развивката напреженията си идват навсякъде нормални . По тая метода http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=21576&highlight=ae2&topicshow=SONY%20KV-X2561D
не ми излиза ТТ на осд-то . Просто си мига и това е .
P.S. Искам да уточня. Гледайки телевизора отпред първо мига три пъти десния а после един път левия . Пусто не могат отпред да се ремонтират тия телевизори та го гледам отзад  _________________ ИВАН ПАВЛОВ
Последната промяна е направена от ivpav на Пет Ное 05, 2010 18:22; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 17:14 Заглавие: |
|
|
Що ги гледате въобще тия глупости. Отвори си го и си огледай основните неща-маси в тунера,спойки по вертикала и т.н.В Енциклопедията си има тема-там си има писано всичко. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 17:29 Заглавие: |
|
|
Стандартните неща са минати, а и преди мене явно е ходил при друг колега който ги е минал. Тунера е свалян, вертикала припоен яко . Аз също го минах. За това и питам. _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 17:44 Заглавие: |
|
|
Ами квото е с буква B накрая,тва е и без буква.Няма разлика.
Не знам какво повече искаш като информация.Аз поне не мога да схвана.
P.S.Па ето ти и мануал.И в него има всичко.Като не щеш да ровиш в нещо резюмирано в 3 страници на руски-рови в мануала дето е 120страници на английски.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 17:54 Заглавие: |
|
|
| Провери как е захранването на вертикала ,ако е наред най-вероятно чипа е заминал. |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 17:58 Заглавие: |
|
|
Идеята ми беше това мигане като три или като 4 пъти да го тълкувам ? Явно ще пада четене и копане , което си чака мене . Не случайно е обикалял телевизора . Дано в мануала пише по подробно .  _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 18:04 Заглавие: |
|
|
Колко по-подробно да го пише
| Цитат: |
Шасси AЕ_2B (KV_S3431_32_33_ABDEKU)
мигание правого светодиода на передней панели ТВ
левый светодиод мигает в паузах пачек правого
|
_________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 18:05 Заглавие: |
|
|
| Като 13 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 18:11 Заглавие: |
|
|
Винаги ми е било чудно къв е смисъла от подобни постове изказани със самочувствието на "последна инстанция"....без да сме прочели темата и дадената към нея документация.Само дето са малко грешни тия постове и дават подвеждаща информация ама карай.Нали трябва да се трупат постчета. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 18:20 Заглавие: |
|
|
Дручко си е да си чете човек мануала . Там имаше на картинка с начертано точно каквото ме интересува. Диод А отсича броя на миганията но се броят миганията на диод B . В моя случай три. Смених TSA5512 и сонито тръгна. Благодаря на всички отзовали се . !!!!
P.S. Всъщност май благодаря на Божилов  _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
|