| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
maro71 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2010 9:59 Заглавие: оптика на авто DVD,каква е, и цена на същата |
|
|
донесоха ми за смяна таз механика с оптиката на авто DVD,падала е (истарвана)и не е тръгнала при сглобяването и отново,след почистване естественно,интересува ме модела и евентуалнета и цена ,а етоя и нея http://postimage.org/image/25ez33d50/ _________________ професията загива, нека и ние не я погребваме |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2010 10:33 Заглавие: |
|
|
Ако дадеш марка и модел на устройството и снимка на оптиката свалена ще стане далеч по-лесно.
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
maro71 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2010 10:44 Заглавие: отговор |
|
|
съгласен сам че поне трябва да има марка и модел ,на апаратурата, все пак темета трябва да започва с тях но за съжаление имам само оптиката с механика ,ще се обадя на клиента за марката и модела и ще пиша ,току що разбрах че е SANG _________________ професията загива, нека и ние не я погребваме |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2010 10:52 Заглавие: |
|
|
Какви ги вършите ?
Що не вземеш DVD-то при тебе , ремонтираш, каквото трябва и си вземаш полагаемото
Като смениш оптиката и пак не тръгне при клиента ти  |
|
|
 |
maro71 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2010 10:58 Заглавие: отговор |
|
|
съгласен съм с теб колега, но какво да правя идва с менаниката и казва купи ми оптика и я смени,а ако знаеш колко клиенти са идвали с телевизори и знаят какав е проблема, само знаят една бобинка изгоря смени я и готово ,вече взе да ми дотяга ,питат за цената и до там _________________ професията загива, нека и ние не я погребваме |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2010 11:01 Заглавие: |
|
|
| О-о, такива ги "лекувам" така. Свалям капака, карам ги да ми покажат елемента който според тях трябва да се смени, сменям го пред тях, взимам им 20 лв. и им връщам уреда. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2010 11:54 Заглавие: |
|
|
Ииии домързя те да махнеш лентовия кабел поне и да направиш втора снимка.
HOP1200W най-вероятно.Имам я на склад. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
maro71 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 19:23 Заглавие: |
|
|
Ами то ти се каза много отдавна коя е оптиката и цена ти се даде... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
maro71 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 19:34 Заглавие: отговор |
|
|
божилов много се извинявам ,вярно е ,чакам клиента да се сьгласи с цената защото има и 6-7 лева доставка, сега влязох в получени на ЛС и видях _________________ професията загива, нека и ние не я погребваме |
|
|
 |
|